Zara om Melanders video-stöd: ’Jättekul’

NÖJE

Backade Larsson – får nu höra att han ska dö

1 av 4

Efter att Sven Melander försvarat Zara Larsson i våldtäktsdebatten möts han av starka reaktioner.
Han får bland annat höra att han ska dö, skriver SVT.
– Jag föredrar i så fall att se Neapel och sedan dö, säger han till SVT.

I en av sina videobloggar valde Sven Melander att uttrycka sin frustration kring mäns reaktioner i våldtäktsdebatten. I klippet försvarar han Zara Larsson för hennes uttalanden efter de övergrepp som utspelat sig på flera av sommarens festivaler.

Klippet fick stor spridning i sociala medier och gillades frenetiskt.

Sven Melander har personligen fått ta emot både ris och ros efter sina uttalanden.
– Över nittio procent är positiva reaktioner, säger produktionsbolaget jag jobbar med, och så är det några som vill att jag ska dö. Och det ska jag ju, men gärna på naturlig väg, säger han till SVT.

”Det handlar om att vi tafsar”

Han berättar också om de mer detaljerade kommentarerna.
– Sedan vill några att jag ska suga deras kroppsdelar och sedan dö. Jag tycker att det är en så rolig händelseföljd. Jag föredrar i så fall att se Neapel och sedan dö, säger han till SVT.

Enligt SVT påpekar Melander att många hör ar sig och säger att de inte våldtagit någon. Han konstaterar också att det faktum att man väljer att inte se problemet är ett strutsbeteende.
– Det handlar om att vi tafsar på flickor och kallar dem för horor. Hur i helvete kan man vägra att se att det? säger han.

Zara Larsson glad över klippet

I en intervju med Café reagerar Zara Larsson på klippet.
– Det var jättekul att se, säger hon till Café.

Hon ser positivt på stödet.
– Det finns folk som kommer att hata, men det finns dubbelt så många som ställer sig bakom och kommer stötta och det gör mig så mycket starkare. Och det gör att man kan glömma bort de här som håller på, säger hon till Café.

ARTIKELN HANDLAR OM