Justin Bieber

Nu kan du fira nyår med Bieber för fantasisummor

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

Stjärnan håller hov – och till rätt pris kan du bli hans gäst.

Nu kan du och nio av dina närmsta vänner fira en riktigt rafflande nyårsafton. Justin Bieber bjuder in till lyxkonsert med pompa och ståt, det finns bara en hake.

Hela kalaset går loss på nästan fem miljoner kronor.

Justin Bieber håller hov under nyår skriver TMZ, och du kan bli hans gäst. Stjärnan har nämligen bokat in en storslagen spelning i Miami vid årsskiftet och för den som är beredd att hosta upp en rejäl slant kan det bli en upplevelse utöver det vanliga.

Fantasisummor

VIP-paketet till konserten går loss på nästan fem miljoner svenska kronor, en summa man knappast kan fnysa åt, men det är inte utan att det ingår ett par exklusiva förmåner för den som väljer att öppna plånboken.

Rolls-Royce och skumpa

Bland annat får du och dina vänner bo flera nätter i en lyxig takvåning där allt man kan tänka sig ingår, ni får även tillgång till ett flertal lyxbilar med allt från Lamborghinis till Rolls-Royces.

Efter stjärnans konsert fortsätter nyårsfesten med dj-set från stämingshöjaren Scrillex och privat yachtfärd till en av Miamis hetaste nattklubbar, där TMZ uppger att champagne för 60 000 kronor flaskan naturligtvis ingår. Dock kan champagnepriset ifrågasättas, eftersom samma flaska kostar omkring 2 200 kronor på Systembolaget.

Och om du känner dig lite trött och sliten efter allt det här ingår naturligtvis spabehandling och en privat kock dagen efter som lyder din högsta önskan. Vad annars?

Så stryk allt i kalendern och töm sparkontot, nyårsafton är bara runt hörnet.

ANNONS

Ellos erbjuder upp till 30% rabatt på flera välkända varumärken

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Här är Biebers lyxvilla utanför Stockholm

ÄMNEN I ARTIKELN

Justin Bieber