Megan Fox

Gravida Megan Fox får meddelanden från bebisen

Av: 

Terese Ekelöw

NÖJE

Megan Foxs bebis uppmanar henne att flytta – trots att den inte ens är född än.

Under graviditeten får hon meddelanden inifrån livmodern.

– Den här bebisen ville att jag skulle bo någon annan stans så vi ska flytta till en helt annan del av Los Angeles, säger Megan Fox på ”Jimmy Kimmel live”.

Skådespelerskan Megan Fox, 30, väntar sitt tredje barn med skådespelaren Brian Austin Green, 42. I talkshowen ”Jimmy Kimmel live” berättar hon att bebisen redan pratar med henne – inifrån livmodern.

– Man hör inte en klar röst, men man hör meddelanden om man är öppen för det. Till exempel ville den här bebisen att jag skulle bo någon annanstans så vi ska flytta till en helt annan del av Los Angeles för att jag känner att det är där bebisen vill växa upp, säger Megan Fox i ”Jimmy Kimmel live” uppger People.

”De vet var babyn kommer ut”

För drygt ett år sedan bröt paret upp. De var mitt uppe i skilsmässa när Fox i april i år gick ut och berättade att hon är gravid och att exet Brian Austin Green är pappan.

Paret har sedan tidigare sönerna Noah Shannon, 3, och Bodhi Ransom, 2. Fox berättar att hon nu förbereder dem på att få ett småsyskon.

– Jag har visat dem med en docka, de vet var bebisen kommer ut. Bodhi tycker det är jättekul att man ska mata bebisen med sina tuttar. Den äldre är medveten, men han är upprymd, säger Megan fox.

ANNONS EXTERN LÄNK

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Lyko SE

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för ”Beverly Hills”-skådisarna

ÄMNEN I ARTIKELN

Megan Fox

Brian Austin Green

Jimmy Kimmel

Klick!