Peppa med den fantastiska ”Så mycket bättre” trailern

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Snart dags för mys i pensionat och lada. TV4 frestar med ny solindräkt ”Så mycket bättre”-trailer. Nöjesbladet analyserar såklart

1: INTRO

Den snälla ”Så mycket bättre”-loggan dyker upp och vi känner att nu kan allt hända. Vi får flashbacks till vinindränkta middagar med skönsång, mängder av ”Är det sant - ska DU gör den” och lika många obegripliga dagsutflykter.

2. Linnea och Christer stuffar loss

Kameran flyger genom den gotländska luften, rakt genom grindarna. Vi möts av två fullblodsproffs inbegripna i en märklig dans. Trots att danstegen framstår kanske något orepetererade känner vi en trygghet av att det är just Sjögren och Henriksson som välkomnar oss till Gotland i en lustiger dans.

3. Eric Gadd svänger förbi

Gadd fullkomligt osar coolness när han under cirka 2.1 sekunder svänger förbi. Trots den korta tiden hinner vi imponeras av tre saker:
1: Det nonchalanta sättet Gadd kan hålla en espressokopp
2: Hans djuriska klädstil
3. Hans luriga leende

4. La Perrelli, La Perrelli, LA PERRELLI

Placerad mitt på grusgången, så INGEN ska missa det står Charlotte Perrelli som en slags divainstallation. Vi gillar det vi ser. När vi tänker efter älskar vi nog Charlotte.

5. ”Okänd” stjärna smyger runt med gitarr

Albin Lee Meldau är för många en okänd stjärna. Det är ju alltid en sådan i varje säsong. Men Albin Lee Meldau är inte direkt en novis. Han har bland annat gjort låten "Lou Lou" som streamats hela 10 miljoner gånger bara på Spotify. Albin spelar lite svår i klippet. Vi vet inte riktigt vad vi ska tycka om det här. Bu eller bä. Tiden får visa.

6. Rapparn brakar in med golfbil

Vi anar att rapparn Ulises Infante Azocar, ”Stor”med sin medverkan vill göra ett avtryck och verkligen synas. Det ser vi inte minst här när stjärnan med en golfbil fullkomligt brakar in i ”Så mycket bättre”-världen.

7. Gangsterbrud som tar befälet

Louise Hoffsten lutar sig mot en elegant snidad käpp. Hon utstrålar makt och en person att sluta sig runt. Något alla artister utan tvekan verkar göra. Vi har inte sett något liknande käppmoment sedan ”Madame Gao” dök upp i Marvels filmuniversum.

Och här är den - ”SÅ MYCKET BÄTTRE”-vinjetten

Publicerad:

LÄS VIDARE