Joakim och Jonna Lundell har fått barn

Youtubestjärnorna Jocke och Jonna: Känslorna går inte att beskriva

Nu är Lunabelle här!

Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 24, har fått en dotter.

På Instagram har youtuberparet lagt upp bilder på den nya familjemedlemmen.

”Nu är hon äntligen här, vårt mirakel Lunabelle”, skriver Jonna Lundell på Instagram.

Joakim Lundell skriver på Instagram om bebislyckan:

”Efter 5 års kamp med ofrivillig barnlöshet och många tårar och dagar man velat ge upp så har vi aldrig slutat kämpa”, skriver han på Instagram.

”Idag föddes våran dotter Lunabelle, och dom känslorna hon skapat går inte ens beskriva! Välkommen till våran familj och vi lovar dig att Mamma och Pappa alltid kommer finnas för dig genom livet!

Dottern Lunabelle föddes under söndagen.

Har berättat om kampen

På parets Youtubekanal har paret varit öppna med sin ofrivilliga barnlöshet. De har tidigare berättat att Jonna Lundell tvingats operera bort en del av livmodertappen på grund av cellförändringar, vilket stoppade deras barnplaner.

Men så i februari i år kunde de äntligen avslöja att Jonna var gravid.

– Det känns så overkligt efter att ha försökt i fem år men det har aldrig hänt något. Vi har gått igenom skitmycket, cellförändringar, sköldkörtelproblem, hormonbesvär, sa Jonna Lundell i ett Youtubeklipp.

Platsbrist i Stockholm

Jonna Lundell, som har gått ett par veckor över tiden, valde i slutet av september, att inför förlossningen flytta från parets gemensamma hem i Norrköping, som de just nu renoverar, till Stockholm.

– Jag vill vila upp mig inför förlossningen. Jag vill bara ha det lugnt, ingen stress, jag vill bara njuta av att det ska vara tyst och lugnt, berättade hon på sin Youtubekanal.

Tanken var också att de skulle föda i Stockholm, men på grund av platsbrist på BB återvände de i veckan till hemorten.

På sin Instagram avslöjade Joakim Lundell tidigt på söndagsmorgonen att Jonnas vatten gått. Och strax efter klockan 15 samma dag kunde han meddela att paret blivit föräldrar.

Nöjesbladet har sökt Joakim Lundell.

Joakim Lundell och Jonna Lundell.
Joakim Lundell och Jonna Lundell.
Publisert:

LÄS VIDARE