Måns Zelmerlöw - ”vacker så det gör ont”

Måns Zelmerlöws yttre har fått redaktörer på internationella medier att tappa hakan. ”Det är säkert att säga att han är rejält hunkig”, skriver BuzzFeed.

Årets Melodifestivalvinnare Måns Zelmerlöw gör i detta nu pr inför sin medverkan i Eurovision. Fans och tv-tittare runt om i Europa ska charmas. Det sjungs ”Heroes” både här och där, det ska uppträdas i den finska finalen av ”The Voice” och drinkar skakas med Conchita Wurst.

Till botten med Måns yttre

En bieffekt av denna internationella charmoffensiv är att även Zelmerlöws tjusiga yttre tas upp.

”Jag vill gnugga mitt ansikte i hans ansikte”, skriver megasajten Buzzfeed upphetsat.

För att riktigt gå till botten med Måns yttre har Buzzfeed scannat schlagerstjärnans alla sociala medier-konton. Och där finns det minsann smaskens godsaker för alla presumtiva Måns-älskare.

I bar överkropp

BuzzFeed tar upp när Måns önskar sina Instagramföljare glad midsommar i bar överkropp, gullar med sin hund eller färdas naken i taket på en stor boll. Men även Måns enklare privata göromål hyllas. ”Goda nyheter Måns äter pizza”, skriver Buzzfeed exalterat om en bild på Måns med en pizzakartong.

Glädjer ögonen

 Måns behag har även fått franska redaktörer att sätta lunchvinet i halsen och på stående fot utnämnt Zelmerlöw till veckans hunk. Måns är ”speciellt utformad att glädja ögonen”, skriver den franska veckotidningen Grazia

Njuter av uppmärksamheten

Måns själv njuter av internationella uppståndelsen. – Att få representera Sverige i Eurovision song contest, musikens Super bowl, är en absolut dröm för mig. Och då vill jag leva den fullt ut med allt som följer med, säger han.

För senaste skvallret från nöjesvärlden och möjlighet att bli allmänbildad på kuppen - följ Nöjesbladet på Facebook

Publisert: