Hur ska jag få tillbaka mitt livs kärlek?

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

”Jag har träffat mitt livs kärlek. En helt bedårande vacker och intelligent kvinna med både djup och stort hjärta”

Vi träffades förra året på ett ridläger där hon var en av arrangörerna och jag en av fixarna. Vi upptäckte snabbt en attraktion och det blev både intensivt och djup kärlek från bådas håll. Vi inledde en häftig romans och jag kände snabbt att det här är starkare än något annat jag tidigare upplevt i mitt liv. Den korta romansen tog dock slut på grund av en tragisk olycka jag var

involverad i. Men nu till problemet. Utan att hon visste om det anställdes jag på ett år senare på stallet hon äger. Till en början skrattade vi åt denna slump men det blev alltmer komplicerat. Det finns även andra hästägare som är förtjusta i henne. Jag har noterat att hon undviker mig i stallet. Hon påstår att hon tycker om mig väldigt mycket men att det inte känns bekvämt att vara i stallet när jag är där. Jag får även intrycket av att hon håller många män på halster. Enligt de som jobbar på kontoret kommer det ofta blombud till henne. Hon är på något sätt typen som uppmuntrar och inte säger nej till mäns uppmärksamhet. Så fort hon visar sig vankar männen i sina åtsittande ridbyxor av och an runtomkring henne som i spansk skritt. Jag har hört av andra här på stallet att ridherrarna bombarderar henne med kärleksförklaringar, lovande av guld och gröna betesfält och att de ska rida bort med henne i solnedgången. Hur ska jag bete mig för att få henne tillbaka eller i alla fall att känna sig bekväm med att besöka mig i stallet?

/KG

Bäste KG

Problemet är delvis att ditt hjärtas dam verkligen är något i hästväg (ursäkta hästreferenserna men det var faktiskt du som började). Hon är spektakulärt snygg, smart och charmerande. Det gör att alla i hennes omgivning faller som för högt upphängda hopphinder. Spontant ser jag en liten uppförsbacke här. Hon är som du säger en kvinna som gillar mäns uppmärksamhet lite väl mycket. Hon framstår som en typ som får näring av lovebombande män. Men hur det står till med den saken måste du ta reda på. Men du har ett övertag KG. Du är inte som de andra sprättarna i stallet. Du är jordnära, cool och en man som det går att hålla i om det blåser. Väljer du att gå vidare blir din uppgift att övertyga henne om dina färdigheter utan att vara alltför påträngande eller lovebombande. Du måste sticka ut, kanske spela lite svår. Var vardaglig men ändå flörtig. Låt henne förstå att du finns där för henne men att hon själv måste ta det första steget.

Fler visdomar från din favoritkärleksdoktor hittar du nedan 

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se
 

Följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Publicerad: