”Den perfekta mannen” är den nya ”Bachelorn”

”Vilket äventyr det kommer bli”

NÖJE

Kärleken hänger i luften – och snart visas den på tv.

Den 32-åriga polisen David Möller från Göteborg är årets nya ”Bachelor”.

– David är den perfekta mannen. Han är snygg, trygg, klok och rolig. Vad mer kan man begära? säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent för programmet.

I höst är ”Bachelor – när leken blev allvar” tillbaka på Sjuan. Då nalkas det romantiska dejter, rosceremonier och allt annat som hör till.

Nu står det klart att David Möller, 32, från Göteborg blir årets ”Bachelor” vars kärlek kan gå att vinna.

I ett pressmeddelande beskriver polisen sig som öppen och kärleksfull.

– Jag är ute efter att träffa kvinnan i mitt liv för det är just det som saknas. Någon att vara lycklig tillsammans med och dela vardagen med, jag har aldrig varit en ensamseglare utan trivs bäst i tvåsamhet. Om man ska fånga mitt hjärta ska man le mycket och kunna släppa lös det man har inom sig och vara öppen, det är viktigt för mig. Det känns som en otrolig chans att få vara årets Bachelor, vilket äventyr det kommer bli, säger David Möller.

Foto: TV4
David Möller.

Bytte droger mot polisyrket

Han beskriver sin uppväxt som tuff då han både hade kriminalitet och droger kring sig. Vändningen hände när han gjorde lumpen och nu har han åtta års erfarenhet inom polisyrket.

Ett 20-tal singelkvinnor kommer att väljas ut för att få delta i programmet.

– Jag hoppas att tjejer tar tillfället att söka. Den här chansen kommer inte igen. Polisen David är den perfekta mannen. Han är snygg, trygg, klok och rolig. Vad mer kan man begära? säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent för Bachelor.

5 fredagsprogram vi minns 00:45
ARTIKELN HANDLAR OM