Corey Feldman på sjukhus – attackerades i sin bil av knivman

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Twitter/Splash News
Corey Feldman på sjukhuset.

NÖJE

Corey Feldman hävdar att en okänd man högg honom i magen på tisdagskvällen.

Skådespelaren vårdas på sjukhus.

Feldman uppger att han har levt under hot den senaste tiden.

Corey Feldman, 46, vårdas på sjukhus sedan en främling huggit honom i magen. Han uppger för TMZ att främlingen högg honom med en kniv eller spruta.

Attacken ägde rum på tisdagskvällen. Feldman satt i bilen med sin säkerhetsvakt, när de upptäckte att en annan bil följde efter dem. Säkerhetsvakten lyste med en ficklampa mot bilen, varpå en av förföljarna konfronterade vakten. Då tog sig ytterligare en person till förarsidan, där Corey satt, och högg honom i magen med ett spetsigt föremål och därefter flytt från platsen.

Feldman tog sig till sjukhus och polis informerades om attacken. I ett tidigt skede uppgav polis att man inte har hittat några skärsår, varken i magen eller på kroppen i övrigt, men medgav senare att Feldman hade ett märke på magen.

Polis utreder händelsen, men Feldman är redan säker på vem eller vilka gärningsmannen är, rapporterar sajten.

Krävde 85 miljoner för avslöjandet

Han uppger att den senaste tiden inneburit hot som han har fått via nätet av ett gäng som kallar sig the ”Wolfpack” (Vargflocken).

– Jag har anledning att tro att allt hänger ihop! Nog är nog!, säger Corey enligt TMZ.

I början av januari polisanmäldes Corey Feldman av en kvinna, som menar att den före detta barnskådespelaren trakasserade henne sexuellt genom att ta henne på rumpan. Övergreppet ska ha ägt rum den 4 februari 2017.

Feldman nekar till anklagelserna.

Corey Feldman har länge varit öppen med att han själv utsatts för sexuella övergrepp. Skådespelaren har i många år hävdat att han som barn blev utnyttjad av högt uppsatta män i Hollywood.

I höstas tillkännagav storslagna planer på att hänga ut branschens alla pedofiler – men han krävde 85 miljoner för att våga gå igenom rättsprocessen och avslöja namnen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN