Modellen uppges vara Biebers nya kärlek

1 av 2 | Foto: Chris Pizzello / TT / NTB Scanpix
Justin Bieber.

avLinn Elmervik

NÖJE

På- och av-relationen med Selena Gomez verkar vara över.

I stället uppges Justin Bieber ha hittat kärleken i modellen Baskin Champion.

Stjärnorna har umgåtts flitigt de senaste veckorna.

I mars rapporterade amerikanska medier att popstjärnorna Justin Bieber, 24, och Selena Gomez, 25, brutit upp igen. Bara några dagar senare syntes Bieber tillsammans med modellen Baskin Champion, 22, för första gången.

Tillsammans med ett gäng kompisar gick modellen och artisten på en Craig David-konsert i Los Angeles och sågs hålla om varandra och dansa till musiken. Sedan dess har romansryktena varit i full gång.

Tränade tillsammans

Den 28 mars följde Baskin Champion med Justin Bieber på ett av hans flitiga gudstjänstbesök och så sent som i fredags gick de på kändisarnas favoritspinningpass Soulcycle tillsammans.

– Han kom dit och gick fram till disken och pratade med personalen. Han var väldigt energisk och vänlig. Några minuter senare kom Baskin in och gick raka vägen fram till Justin. Han lutade sig mot disken och hon la sin arm runt hans en sekund medan hon lutade sig mot honom och sa hej, säger ett ögonvittne till E Online.

Är skönhetsdrottning

Stjärnorna lämnade träningsstudion på var sitt håll, men senare samma dag fotades Baskin Champion utanför Biebers lyxvilla i Hollywood.

Det påstådda paret ska ha träffats genom Biebers vän skådespelaren Patrick Schwarzenegger, som är tillsammans med Champions syster Abby.

Baskin Champion är född och uppvuxen i Alabama och vann skönhetstävlingen Miss Alabama Teen USA 2014. Efter studenten flyttade hon till Los Angeles för att satsa på modellkarriären.

De svenska kändisarna som gifte sig 2017 01:01

ARTIKELN HANDLAR OM