Förundersökningen läggs ned

Foto: Hans Haraldsson, Biljett Nu:s vd.
NÖJE

Förundersökningen mot Biljett Nu:s vd Hans Haraldsson läggs ned.

Åklagaren kan inte bevisa att det ska röra sig om brott.

– Min klient är väldigt lättad, säger advokat Edip Samulesson.

Foto: Bruce på Ullevi i lördags.

Stockholms bedrägerirotel skriver på sin Facebook-sida att förundersökningen mot Biljett Nu:s vd Hans Haraldsson läggs ner. Hans Haraldsson har suttit i förhandlingar sedan biljettskandalen vid Bruce Springsteen-konserten på Ullevi, där hundratals blev utan biljetter de betalat för.

Fortsätter driva företag

Åklagaren meddelar i dag att det inte finns någon misstanke om brott.

– Min klient är väldigt lättad. Vi har inte sagt eller visat på annat än att han inte haft något uppsåt till brott. Nu får han familj vara i fred och han får fortsätta driva sitt företag, säger advokat Edip Samuelsson.

När det gäller uppsåt till brott gentemot de privatpersoner som blivit utan biljetter säger Edip Samuelsson att förundersökningen formellt är nedlagd.

– Men det finns några frågetecken kvar. Vi ska se om det finns avtal som min klient kan ha brutit mot när det gäller ett hundratal biljetter som skulle ha levererats till ett företag, säger Edip Samuelsson och fortsätter:

– Men det ska det inte finnas, så vi har en förhoppning om att allt ska vara helt klart senast nästa vecka. Åklagaren behöver bara se några handlingar.