Blondinbella köper drömlägenhet

1 av 4 | Foto: Blondinbella anmäld för att smyga in reklam på sin blogg.
NÖJE

Jakten är över.

Blondinbella och pojkvännen Odd har hittat sin drömlägenhet – nu blir de sambos.

– Jag är så lycklig, skriver Blondinbella på sin blogg.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 21, har varit på lägenhetsjakt i Vasastan i Stockholm tillsammans med sin pojkvän Odd Spångberg, 24. Nu har de fått napp – samtidigt som Isabella är på semester i New York.

– Innan jag åkte så var vi på en visning på en drömlägenhet. Hur som helst så fick Odd en fullmakt av mig att buda/köpa en lägenhet om det skulle vara så att vi ville göra det medan jag är i New York. Så sms:ar han mig när jag har landat idag i USA att vi har köpt drömlägenheten!, skriver hon på sin blogg.

Bestämde under kärlekshelg

Paret har varit vänner sedan tonåren, i juni insåg de att deras känslor för varandra var hetare än så. Hon har haft en tvåa på Östermalm och han en i Vasastan. Det var efter en kärlekshelg på landet som de beslutade att flytta ihop.

– Det känns så himla jobbigt att flänga runt mellan varandra i höst, vi sover ju ändå ihop varje natt i alla fall, skrev Blondinbella .

Och nu blir de sambos, pojkvännen skriver på alla papper i dag.

– Så fin att det är svårt att förstå att vi skulle bo där. Jag är så lycklig det bara går att bli! En drömlägenhet med min prins!, skriver Blondinbella på sin blogg.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!