Sacha Baron Cohen är efterlyst i flera stater

Av: Tobias Lundgren

Publicerad:
1 av 5

De skandalösa filmscenerna i ”Brüno” och ”Borat” har gjort honom världsberömd.

Men de har även gjort Sacha Baron Cohen efterlyst i flera amerikanska stater.

– Om jag blir arresterad kan de ta mitt visum, säger stjärnan till Sunday Express.

I filmen ”Brüno” blir huvudkaraktären under en bondageakt ihoplåst med kollegan och kärleksintresset Lutz, spelad av svensken Gustaf Hammarsten. När hotellmanagern får se rummet som är belamrat med sexleksaker och de båda latexklädda männen ringer han genast polisen.

– Vi visste att vi hade ungefär fem minuter på oss innan vi skulle bli arresterade. Min livvakt skrek att alla skulle ut och vi hade en flyktbil 14 våningar ner.

Jagades av en mobb

På grund av scener som den ovan är skådespelaren nu efterlyst i Arizona och Kansas. Därför måste han vara försiktig under framtida inspelningar.

– Det finns städer i vissa stater där jag inte kan filma. Om jag blir gripen kan de ta ifrån mig mitt visum, säger Cohen som bor med hustrun Isla Fisher i Los Angeles.

Men det är inte bara i USA som Cohen hamnat i trubbel under inspelningar. I Israel blev han jagad av en mobb efter att ha gått omkring bland djupt troende judar i en utmanande klädsel. Dessutom stämdes han av Ayman Abu Aita efter att ha pekat ut honom som terrorist i en scen.

Sacha Baron Cohen är just nu aktuell som diktator i filmen... ”The Dictator”.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN