”Jag får hjälpa Kjellan med stilen"

NÖJE

Sveriges bäst klädda tv-personlighet svarar på läsarnas frågor

Pär Lernström, tidigare känd från Mtv, arbetar numera på Aftonbladet Tv7, där han tillsammans med Kjell Eriksson den 10 september startar talkshowen "Läget med Kjell och Pär".

petter säger: Tja pär, vad har du för klädstil?
Pär Lernström Pär Lernström säger: Hej Petter! Jag inbillar mig att jag kör min egen stil men kommer alltid på mig själv med att dra mig till trenderna. Men Streetig/dressat kan man kanske säga.
stina säger: hur tänker du när du ska klä på dig, alltså är det genomtänkt eller blir det vad som?
Pär Lernström säger: Eftersom jag är en trött stackare på morgonen så blir det oftast ganska snabbt ihopslängt. Men jag tycker om att match och försöker hitta någon rolig detalj. Typ accesoarer eller ett par sköna skor!
mikaela säger: Vilket är ditt favoritplagg på en tjej? Du har skön stil och grattis till priset! :) /Mikaela
Pär Lernström säger: Tack Mikaela! Det varierar lite för mig det här med favoritplagg. Just nu är det jeans (sjuk tråkigt svar) men det är nog för att jag gillar det smala modet så hårt just nu.
Sofia säger: Vad åt du till lunch idag?
Pär Lernström säger: Lunch/Smunch! Dagen efter festen blev det en extremt GI-vänlig hamburgare!
Rutan säger: Vad gör du annars...när du inte står framför spegeln?
Pär Lernström säger: Just nu jobbar jag ju här på Aftonbladet TV7 och ska göra ett nytt program som heter "Läget" och börjar sändas den 10 september. Ironiskt nog kommer jag leda programmet tillsammans med Kjell Eriksson som anser att kläder är ett nödvändigt ont. Jag måste gör något åt hans klädstil...
Ulve säger: Hej Pär. Hur mycket pengar lägger du ut på kläder varje månad?
Pär Lernström säger: Hej Ulve! Om jag ska vara lite ärlig här så är det inte så mkt pengar. Jag jobbade ju på MTV förut och då fick man fasligt mycket kläder. Och nu hoppas jag ju självfallet att det ska fortsätta:) men det är så roligt att shoppa så ett par tusenlappar lägger jag väl per månad.
mikaela säger: Vart shoppar du?
Pär Lernström säger: Här i Stockholm finns ju massor med sköna butiker. För egen del blir det en hel del på Grandpa (världens trevligaste butik), Tjallamalla, Nitty Gritty och självfallet Carin Westers egen butik i Vasastan. Carin är bäst!
mikaela säger: Om du inte får välja Caroline som fick priset för bästa klädda kvinna, vem skulle du då välja?
Pär Lernström säger: Oj, svårt...jag skulle nog vilja ge det priset till Lisa Corneliuson (Modette) hon är bra på att göra sin grej och har alltid så snygga grejer.
Lalaa! säger: Hur valde du kläderna inför gårdagkvällen och hur många olika kläder valde du mellan?
Pär Lernström säger: Haha...igår var blev det en stund framför spegeln, svår ångest! Jag bestämde mig för att köra med en klassik kostym och fastnade för en grå från Oscar Jacobsson. Sen alternerades det med skjortor och slipsar en stund såå det var inte jättemånga val. Vilket var tur för då kan man ju bli stående hur länge som helst.
Sandra säger: Vad är det coolaste du har i din garderob?
Pär Lernström säger: Jag har en del roliga T-shirts som min MTV-stylist köpte i LA men det coolaste är nog en Limiterad Marc Jacobs tröja som jag köpte för typ två år sedan. Den vågar jag knappt ha på mig (nördigt).
Sandra säger: Sämsta köpet?
Moderator säger: Nästa fråga blir den sista!
Pär Lernström säger: Gud, jag köpte en rock för 2500 som jag har använt typ en gång. Jag hatar bra försäljare!
Rutan säger: Har du något favoritmodemärke?
Pär Lernström säger: Jag har ju tjatat om Carin Wester och det är nog favoriten i Sverige. Sen gillar jag det som Umbro gjort tillsammans med Kim Jones. Tack tack!
Moderator säger: Tack för alla frågor och tack Pär för bra svar, bästa helgen till alla!

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode