Lily Allen sågs röka gräs

NÖJE

Ramlade ihop utanför pub

Lily Allen har genom sitt sätt att kritisera trådsmala modeller och omhuldat sin egen mullighet blivit en bra förebild för unga flickor. Att hon öppet röker marijuana och super sig medvetslös, är kanske lite sämre ur förebildssynpunkt.

Foto: Lily Allen. Foto: AP

Lily Allen har aldrig gjort någon hemlighet av att hon inspireras av Londons underground-scener och dess närhet till barnförbjudna droger. När en av stadens allra största och galnaste karnevaler "Notting Hill Carneval" körde igån, så var Lily därför givetvis där. Men i stället för att dansa och ha kul sågs hon röka något som var väldigt likt en marijuanacigarett.

Fick öl över sig

Enligt uppgifter hade stjärnan druckit väldigt mycket och fick senare tas om hand när hon stupade på gatan utanför en pub. Personalen på puben hjälpte dock Lily in i en taxi som körde henne hem. Innan dess hade dock ett flertal hjälpsamma amatörpressfotografer hunnit med att fotografera Lilys pinsamma situation.

Den dåliga karnevaldagen hade dock börjat långt tidigare. Under ett anfall av storhetsvansinne hade Lily nämligen hoppat upp på en av scenerna och puttat bort reggae-artisten Bobby Kray mitt under hans spelning. Han svarade med att hälla en stor öl över den på tok för fulla stjärnan.