Robbie vill spela med Beckham

NÖJE

Vill ha med stjärnan i sitt kändislag

1 av 2 | Foto: PETER WIXTRÖM
Galen i fotboll. Robbie Williams.

Rod Stewart i all ära.

Det är David Beckham som Robbie Williams helst vill ha som lagkamrat.

– Han är desperat att få spela med Beckham, säger en källa till Daily Mirror.

11 miljoner kronor.

Så mycket lägger Robbie Williams på att få en egen fotbollsplan byggd – hemma hos sig själv.

Allt för att få David Beckham att vilja spela i Robbies korplag, skriver Daily Mirror.

– Han är otroligt glad att Beckham flytter till Los Angeles. Han är inställd på att göra allt för att spela med honom. Säger en källa.

När den forne Take That-dansaren köpte en gigantisk villatomt i Hollywood förra året var det med den uttalade tanken att bygga en äkta fotbollsplan på ägorna. Så blev det också.

Nu låter sångaren bygga en till – under tak.

– Robbie är livrädd för att kändisfotografer ska dyka upp och ta smygbilder när han spelar fotboll med sina kändiskompisar. Därför bygger han en inomhusplan istället – helt fri från insyn, säger en vän till Williams enligt Daily Mirror.

Williams har dragit ihop ett eget all star-lag med engelska kändisar boende i Los Angeles. Sångaren spelar redan med bland andra Jonathan Wilkes och Rod Stewart.

– Robbie är otroligt passionerad när det gäller fotboll. Han säger att det är en av de få saker som får honom att verkligen slappna av, säger källan.

Att Williams nu låter bygga sin inomhusplan är en del i arbetet att få Beckham att ställa upp i hans kändislag.

– Han är helt paranoid över att folk ska spionera på hans matcher, trots att hans tomt är lika inbrottssäker som Fort Knox. Om han kan garantera att inga fotografer ens kan komma i närheten så tror han att chansen är större att Beckham kommer att tacka ja, säger vännen till Daily Mirror.

Läs mer om Robbie Williams

Martin Söderström

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!