Supermodellen nära skilsmässa

Foto: gifte sig år 2000 Äktenskapet mellan supermodellen Victoria Silvstedt och maken Chris Wragge kan snart vara över. ”Just nu tar vi lite tid att fundera”, sa hon i TV4:s ”Förkväll”.
NÖJE

Sexskandalerna och otrohetsryktena är på väg att döda kärleken.

Efter sex års äktenskap funderar Victoria Silvstedt på att separera från maken.

– Vi är i det stadiet nu, säger hon.

Foto: Aftonbladets Carina Bergfeldt följde med Victoria Silvstedt till Centralstationen i Stockholm.

En ovanligt öppenhjärtig Victoria Silvstedt besökte TV4:s ”Förkväll” i går. Efter flera års spekulationer om hennes äktenskap bekräftade Victoria i direktsändning att hon och maken, amerikanske tv-journalisten Chris Wragge, genomgår en kris.

”Det är rätt”

– Just nu så tar vi lite tid att fundera på. Vi får se vad som händer? antingen så fortsätter vi all the way eller så tar vi och separerar. Det är jobbigt, men det är den rätta grejen att göra, säger hon.

Paret gifte sig i New York den 10 juni 2000, och närmar sig – enligt Victoria – sjuårskrisen med stormsteg. Hon säger att de inte har fattat ett slutgiltigt beslut. Äktenskapet kan kanske fortfarande gå att rädda.

Mycket passion

– När jag är hemma så är allting bra. De första dagarna är alltid jobbiga, men vi har jättemycket passion kvar i vårt förhållande, jag tror att det är det som gör att vi fortfarande är tillsammans.

Vad krisen beror på, och hur mycket alla skandaler runt henne har påverkat paret, säger hon inte.

– Glamour ser så positivt och bra ut, men det är inte bara en dans på rosor. Det är normala problem som alla äktenskap har efter sex år.

”Ett superdilemma”

Programledarna Carina Berg och Carolina Gynning var förvånade över Victorias öppenhet.

– Halva Sverige kan nog känna igen sig i den historien. Det är ju ett superdilemma när man står i valet om man ska separera eller inte. Jag tycker det var fint att hon delade med sig av det, säger Carina Berg som får medhåll av Carolina Gynning.

– Hon har ju träffat mig en massa gånger förut och hon kanske kände att hon kunde öppna sig, säger Carolina.

Var förvånad

När Aftonbladet får en pratstund med Victoria Silvstedt efter sändningen verkar även hon själv vara förvånad över att hon berättade så mycket som hon gjorde.

”Det var väl girltalk”

– Ja ? det var väl girltalk, säger hon.

Du säger att förhållandet inte är slut, men har ni en paus?

– Jag vet inte ?

Det har ju varit mycket skriverier om er, och både du och Chris har tidigare sagt att ni är lyckliga. Vet han om att du nu slutligen bekräftar att ni överväger att skiljas?

– Eh ? säger Victoria. Hon stannar upp, men bestämmer sig för att inte avsluta meningen. I stället kastar hon en slängkyss och hoppar in i den väntande limousinen.

Skandalerna som skakat äktenskapet

Läs mer om Victoria Silvstedts framträdande

Carina Bergfeldt

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!