Britney utreds för barnmisshandel

NÖJE

Stjärnan försökte stoppa avslöjande dokument

Foto: Britney får inte längre köra bil med barnen. Sean Preston håller lille Jayden James i hand.

De sociala myndigheterna undersöker flera anklagelser om "barnmisshandel och försummelse” i vårdadstvisten mellan Britney Spears och Kevin Federline.

Det avslöjar dokument som blivit offentliga – trots Britneys försök att stoppa dem.

Foto: Britneys advokater försökte utan framgång att stoppa dokumenten från att bli offentliga.

Flera hundra sidor rättsdokument från vårdnadstvisten blev offentliga i tisdags, och i handlingarna avslöjas att de sociala myndigheterna undersöker Britney Spears och Kevin Federline för flera rapporterade fall av "barnmisshandel och försummelse".

Tvåbarnsmamman har försökt att stoppa dokumenten från att bli offentliga, men domstolen beslöt sig för att lyssna till myndigheten DCFS (L.A. County Department of Children and Family Services) som bad att få ta del av handlingarna så att de kunde undersöka fallet ordentligt.

”Stor fara”

– DCFS utreder för närvarande flera rapporterade fall av misshandel och försummelse av föräldrarna och deras familj, står det i begäran från myndigheten.

– Fallen gäller allmän försummelse och stor fara.

– Baserat på utredningen hittils ska det noteras att DCFS är bekymrad över barnens säkerhet och välfärd om de lämnas i moderns omvårdnad. Men trots att DCFS har intervjuat föräldrarna samt flera vittnen vad gäller anklagelserna så är utredningen inte komplett än.

Britney och K-Fed ska ses i rätten igen den 23 januari.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!