Örjan Ramberg har hittat kärleken igen

”Det har pågått sen en tid tillbaka”

Örjan Ramberg har hittat kärleken igen.

Den 66-årige Dramaten-skådespelarens nya flickvän är journalisten Ninna Prage, 32.

– Det har pågått sen en tid tillbaka, berättar han på telefon från Kanarieöarna där paret befinner sig på semester.

På lördag är det skådespelaren Örjan Rambergs dag i SVT-succén ”Stjärnorna på slottet”. Tittarna kommer att få stifta bekantskap med en lugnare, mer eftertänksam version av Dramaten-stjärnan – vars ofta stormiga privatliv har orsakat skandalrubriker genom åren.

– Jag kan ju inte säga att det är ett monster som pressen har skapat, jag har ju själv varit med att skapa den bilden ända sedan 1970-talet. Men jag förstod att jag kunde ”räta upp” bilden av mig själv litegrann tack vare det här programmet, säger han.

”Har pågått sen en tid tillbaka”

I samband med att ”Stjärnorna på slottet” sänds är han också redo att offentliggöra att han har hittat en ny kärlek, i den 32-åriga nöjesjournalisten Ninna Prage som jobbar på tidningen Expressen.

– Det är alldeles riktigt, säger Örjan Ramberg på telefon från Kanarieöarna, där paret befinner sig på semester.

– Det har pågått sen en tid tillbaka. De senaste åren har nästan alla intervjuer med mig handlat om kvinnor jag har barn med, och som är kända i sig. Det har varit så jädra mycket snack om det där, och felaktiga antaganden från pressens sida. Jag bestämde mig för några år sen att, nej, jag pratar inte längre om mitt privatliv i media, säger han.

– Men när du frågar, och när vi ligger på en strand nere i Kanarieöarna, så: visst är det så.

Örjan Ramberg har tre barn; dottern Tilde, 34, med skådespelerskan Ewa Fröling, sonen Auguste, 27, med skådespelerskan Lena Olin, samt sonen Georg, 16, med skådespelerskan Lena Nilsson.

Publisert: