The you way-redaktionens skönhetsfavoriter

avElina Malm

Vad har redaktörerna Beatrice Trodden, Rebecka Wållgren och Elina Malm i sina make up-väskor? Innehållet skiljer sig en del och även val av märken går isär. Här är deras favoritprodukter när det kommer till smink, doft och hudvård.

Foto: Elina Malm
I Rebecka Wållgrens necessär.

Rebecka Wållgren: "Den här mirakelkrämen skyddar"

Parfym: Det här är min absoluta favoritdoft. Klassisk och fräsch. På sommaren byts den dock bort mot somrigare toner. 

Ansiktskräm: Bor man i Sverige är det lätt att kylan skadar känslig hud så under vintern smörjer jag ansiktet med den här mirakelkrämen från Dermalogica för att skydda mot röda små köldmärken.

Läppglans: Det här YSL-läppglanset sitter som berget och kladdar inte!

Olja: Bästa oljan! Den här använder jag i topparna efter att ha tvättat håret men dropparna fungerar lika bra för kroppen.

Rituals handskrubb: Hejdå torra händer! Denna produkt kan skaka liv i de torraste vinterhänder och fingrar.

I Beatrice Troddens make up-väska.

Beatrice Trodden: "Mitt liv förändrades när jag upptäckte den här oljan"

Nagellack: Det här är det bästa toplacket som håller länge!

Foundation: Eftersom jag vanligtvis inte gillar känslan av tjocka lager smink i ansiktet är den här CC-krämen den perfekta basen. Lätt att applicera, täcker lagom utan att bli för tung i ansiktet.

Parfym: En favoritdoft som jag har hållit mig till i flera år är "Narciso Rodriguez For Her". Jag har alltid med mig miniflaskan i handväskan.

Läppstift: Även om jag inte har så mycket make-up på mig till vardags är ett par mörkröda läppar en favoritlook när mörkret faller.

Handkräm: Oavsett vilka handkrämer jag testar återkommer jag alltid till denna klassiker från L’Occitane. Den återfuktar mina väldigt torra händer och sjunker in snabbt.

Hårolja: Mitt liv förändrades för alltid dagen jag upptäckte Moroccan Oil. Produkten lever verkligen upp till hypen och gör mitt sönderfärgade hår härligt mjukt och följsamt.

Ögonkräm: Koppar PCA, kalcium PCA och koffein - Kiehl’s ögonkräm är allt jag behöver för att hålla liv i mina ögon.

I Elina Malms necessär.

Elina Malm: "Underlaget är viktigast i min necessär"

Ansiktskräm: Jag har känslig hy och blir supertorr under vinterhalvåret. Min hud behöver mycket fukt så denna ansiktskräm från La Roche-Posay är lite av en räddare i nöden.

Parfym: Jag gillar fräscha dofter, gärna herrparfymer, därför är BLK DNM:s unisexdoft en stor favorit.

CC-cream: Detta är en täckande CC-cream, en bra kombo av foundation och fuktighetskräm. Brukar använda denna som concealer. Lite på ögonlocken, under ögonen och kring näsan för att därefter applicera lite mineralpuder.

Foundation och solpuder: Underlaget är det viktigaste i min necessär. Jag har använt bareMinerals mineralfoundation och solpuder i en herrans massa år och tycker att de produkterna är toppen. Lagom täckande och de ger en fräsch look som jag gillar. Borstarna borde nog bytas ut, men men, de får hänga kvar ett litet tag till.

Handkräm: Jag avskyr handkrämer som doftar för starkt och som kladdar. Den här från Byredo är magisk. Älskar den fräscha doften och den sjunker in fort som tusan.

Gillade du den här artikeln? Glöm inte att följa Theyouway (extern länk) på Facebook för att ta del av fler tips, nyheter och riktigt bra tävlingar!

ARTIKELN HANDLAR OM

Skönhet

Mode