Filmstjärnan skadad för livet

avFrida Sjödin

Shia LaBeoufs hand går inte att rädda helt efter bilolycka

1 av 2 | Foto: all over press
Polisen tog Shia Labeouf för rattfylleri när biloyckan skedde, men man konstaterade sedan att orsaken var en annan bilist som kört mor rött ljus.

Trots omfattande operationer kommer Shia LaBeoufs skadade hand aldrig bli helt återställd efter en bilolycka.

– Det är en knog som jag aldrig kommer kunna röra igen, säger skådespelaren enligt People.com.

Efter att ha voltat sin bil förra året så skadade Shia LaBeouf, 22, sin hand så illa att bland annat ett finger krossades. Läkarna lyckades efter flertalet operationer rädda delar av handen.

– De satte in skruvar och plattor. Och de tog en bit ben från min höft och gjorde ett finger av det, säger ”Transformers”-stjärnan enligt People.com.

Knogen förlorad

Men det gick inte att rädda hela kroppsdelen. Stjärnan kommer aldrig får tillbaka mer än cirka 80 procent av rörligheten i sin hand.

– Jag kommer att kunna knyta näven. Det är en knog som jag aldrig kommer att kunna röra igen. Men det är nog den enda permanenta skadan förutom ärren, säger Shia LaBeouf enligt People.com.

Ford ringde

Efter olyckan fick skådespelaren ett telefonsamtal från en gammal kollega.

– Harrison Ford ringde mig och frågade om jag var ok. Jag sa att jag var det, och då sa han till mig att börja jobba igen. Så jag gjorde det. Showen stannar inte för någon, säger Shia LaBeouf enligt People.com.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!