Jordan: Lycka till med nya kvinnan

NÖJE

Gläds över separerade maken Peter Andres dejt

Foto: Jordan skriver att hon är glad för maken Peter Andres skull. Han har setts dejta Jordan-wannabeen Chantelle Houghton.

Jordan har inget emot att hennes man Peter Andre har börjat dejta en ny kvinna efter separationen.

Lämpligt nog en som vill vara precis som glamourmodellen.

Efter drygt fyra och ett halvt års äktenskap och två barn tillsammans tog det efter ett publikt gräl slut mellan glamourmodellen Katie ”Jordan” Price och hennes man.

– Peter Andre och Katie Price separerar, uppgav deras gemansamma bolag Can Associates Limited till brittiska The Sun.

Önskar dem lycka till

Jordan slickade sina sår genom att åka på partyvecka i Ibiza medan Peter Andre valde att hålla en lägre profil. Nu verkar det som om maken också hittat ett sätt att komma över Jordan. Han har setts dejta modellen Chantelle Houghton intensivt under veckan. Och det är ok med Peter Andres fru.

– Det verkar som hon och Peter kan vara ihop, och om de är det så är jag verkligen glad för deras skull. Hon ser bra ut och verkar trevlig. Jag hoppas att de är lyckliga, så länge han är med någon som är snäll mot våra barn. Lycka till, skriver Jordan i en spalt hon har i OK! magazine.

Vann dokusåpa

Chantelle Houghton har varit modell sedan början av 2000 och vill gärna likna sin hjältinna, som är just Jordan, uppger BBC. Därför gav hon sig in i glamourmodellbranschen genom att låta sig fotas topless i en park. Hon har även vunnit ”Celebrity Big Brother” 2006 och gift sig och skilt sig med en av de andra deltagarna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!