Linda Rosing är gravid

”Jag och Peter väntar vårt första kärleksbarn”

Nyförälskade – och blivande föräldrar.

Tv-profilen och bloggerskan Linda Rosing är gravid med artistpojkvännen Peter Thelenius.

– Vi är överlyckliga, skriver hon på bloggen.

I april bekräftade Linda Rosing, 35, att romansen med Basic Element-artisten Peter Thelenius, 35, var äkta kärlek.

En relation som sägs ha existerat, trots Kanal 5:s dejtingförbud, redan innan kärleksprogrammet "Den rätte för Rosing" sändes i tv i februari.

Men spekulationerna fortsatte. De senaste veckorna har bloggare och sajter insinuerat att Linda Rosing och Peter Thelenius ska bli föräldrar.

Därför bekräftade Rosing ännu ett rykte på sin blogg på tisdagskvällen.

– Jag och Peter väntar vårt första kärleksbarn som förväntas komma i slutet av 2009. Vi är överlyckliga och väldigt förväntansfulla!", skriver Linda Rosing på sin blogg på www.kanal5.se .

– Både jag och Peter har under ett längre tag önskat oss fler barn, och att vi skulle skaffa oss ett kärleksbarn tillsammans kändes helt självklart!

Kanal 5 har sedan en tid tillbaka känt till Lindas tillstånd. Enligt uppgifter ska hon nu vara gravid i runt fjärde månanden.

Var hon gravid under inspelningen av "Den rätte för Rosing"?

– Det vet bara Linda, men hon verkar ha hittat den rätte och verkar vara lycklig och vi är glada för hennes skull, säger Kanal 5:s presschef Dan Panas.

De blivande föräldrarna befinner sig just nu utomlands på semester. Tar en paus från offentligheten.

– Det ska bli så skönt att åka bort tillsammans med Peter. Vi ska bara njuta av värmen. Det ska bli så skönt att komma till ett annat varmt land där ingen känner igen en.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN