Mejla

Torbjörn Ek

”Äntligen gör Sanna Nielsen alla rätt på allsången”

Nöjesbladets Tobbe Ek hyllar Sanna Nielsen för Peter Jöback-flirt och allsångsorgasm

NÖJE

Äntligen äger hon Solliden-scenen – på riktigt.

Borta är det yxiga manuset och bristen på regi.

Via fräckisflirtande med Peter Jöback och en orgasmhit som allsång visar Sanna Nielsen att hon är ”Allsång på Skansens” självklara drottning.

Hon var det självklara valet för ”Allsång på Skansen” redan när hon ersatte Petra Marklund som programledare för tre år sen. Men ändå har Sanna Nielsen kämpat i lätt motvind under två säsonger, med yxiga manus och svag regi.

Nu, i årets premiärprogram, får Sanna visa varför just hon är helt perfekt som programledare för sommarens flaggskepp från SVT. För nu, äntligen gör Sanna Nielsen alla rätt på allsången.

Äntligen äger hon scenen från första sekund och får visa upp sina allra mest varma, glada – och faktiskt härligt fräcka sidor. Och den här gången får hon med sig publiken direkt.

Skrattar åt allsångens barnförbjudna undermening

Under programmets första minuter hinner hon bekänna sina två barndoms-förälskelser, Arvingarnas Casper Janebrink ”han var farlig, en badboy” och Peter Jöback som hon också flirtar med lagom-fräckt i ett intervjusamtal som känns mer genomtänkt och intressant än samtliga artistintervjuer från de tidigare två säsongerna.

Sanna Nielsen och Peter Jöback har faktiskt sån kemi på scenen att jag inte alls skulle bli förvånad om de skulle spela mot varandra i nån musikal framöver.

Dessutom lyckas Sanna få mer ovana gästartister som Shirin och Jireel att slappna av och också bjuda på sig själva. Så mycket att det känns helt naturligt när Jireel levererar kvällens allra roligaste blinkning i sitt val av allsång.

Sanna är bäst sen Berghagen

Plötsligt sjunger alla från barn till pensionärer med i Veronica Maggios härligt dubbeltydiga orgasmhit ”Jag kommer” och jag kan inte sluta skratta åt den barnvänliga textens betydligt mer barnförbjudna undermening.

Med årets premiärprogram i ryggen borde Sanna Nielsen kunna säkra upp ett evighetslångt kontrakt med SVT.

För en så här bra programledare för ”Allsång på Skansen” har vi faktiskt inte sett sen Lasse Berghagen. Sorry Anders, Måns, Petra, men ikväll visade Sanna Nielsens att hon är sommarens självklara drottning!

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Rockbjörnen

Av: 

Torbjörn Ek

Publisert:

LÄS VIDARE

Sanna Nielsen stöttar Markoolio: Fint att han berättar

ÄMNEN I ARTIKELN

Sanna Nielsen

Allsång på Skansen

Tobbe Ek