”X Factor”-stjärnans fästmö död: ”Helt förkrossad”

Tom Mann berättar om sorgen på Instagram

Publicerad 2022-06-21

Tom Mann.
Tom Mann.

”X Factor”-stjärnan Tom Manns fästmö dog samma dag som de skulle gifta sig.

På Instagram beskriver artisten chocken.

”Jag vet att jag måste använda all styrka jag kan uppbåda för vår lilla pojkes skull”, skriver han.

Tom Mann, 28, och fästmön Danielle Hampson hade just kommit tillbaka från en semester i Italien och skulle gifta sig.

I stället tvingades artisten ta farväl av sin livskamrat.

I ett inlägg på Instagram som publicerades under måndagen berättar Tom Mann att Danielle dog tidigt i lördags morse, 34 år gammal.

”Vad som skulle vara den lyckligaste dagen i våra liv slutade i oåterkallelig hjärtesorg. Det känns som jag har gråtit ett hav. Vi tog oss aldrig till altaret för att avge våra löften eller fick dansa vår bröllopsvals, men jag vet att du vet att du var hela min värld och det bästa som någonsin hänt mig, Danielle. Jag kommer att bära den här ringen som jag skulle göra som ett tecken på min villkorslösa kärlek till dig”, skriver han.

Dödsorsaken är inte känd.

Har en son

Paret har sonen Bowie, åtta månader, ihop.

”Jag är helt förkrossad när jag nu försöker bearbeta det här och ärligt talat vet jag inte var jag ska ta vägen härifrån, men jag vet att jag måste använda all styrka jag kan uppbåda för vår lilla pojkes skull. Jag kommer inte ta över den roll som förälder du redan tagit, men jag lovar att göra allt jag kan för att uppfostra Bowie på det sätt du alltid velat. Jag lovar dig att han kommer att få veta hur fantastisk hans mamma var. Jag lovar att göra dig så stolt”, skriver Mann.

Artisten och Danielle träffades 2015 och förlovade sig 2019.

Tom Mann slog igenom med gruppen i brittiska ”X Factor” 2014 och blev senare en del av gruppen Stereo Kicks. Bandet splittrades 2015.

Rockbjörnen

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln