Därför ställer inte Linda Lindorff krav i ”Bonde söker fru”: ”Aldrig”

Linda Lindorff.
Linda Lindorff.

Hon har blivit en grundpelare i ”Bonde söker fru”.

Men det är inget som Linda Lindorff utnyttjar för att fortsätta som programledare.

– De har gjort det de kan för att jag ska vara nöjd och glad, säger hon.

Linda Lindorff, 50, säger att ”Bonde söker fru” har blivit en del av hennes liv.

Det är inte konstigt. Hon började leda programmet för 16 år sedan och gör i år den 17:e säsongen av TV4:s populära realityprogram.

– Jag har gjort det här så länge att jag kan dra paralleller med mitt eget liv. Jag har själv hunnit gifta mig, få tre barn, flyttat till hus och allt det där, så ja, jag kan referera olika säsonger till olika delar av mitt liv.

Senast i mars kom det senaste nytillskottet i ”Bonde söker fru”-familjen, när Pontus Mikaelsson och Lisa Lindvall fick barn.

Hur många bonde-bebisar har det egentligen blivit genom åren?

– Om jag inte säger fel nu så är vi uppe i 34 nu med Pontus och Lisas, säger Linda Lindorff.

Hon säger att det alltid är lika spännande att få vara med på böndernas kärleksresa från start.

– Det är så mycket mer än bara ett underhållningsprogram. Det blir så okonstlat och det är så lätt att känna igen sig i folk, de är så som vi är. Det är inte folk som har sökt sig till ett tv-äventyr, utan snarare att de är med trots att det är på tv för att de verkligen vill hitta kärleken och har sett att det fungerar. Det är inte så mycket fasad och det är inte så mycket spel och visa upp. Det är på riktigt.

”Aldrig, aldrig, aldrig”

Det måste ändå ha funnits tillfällen under åren där du har känt att ”nu hoppar jag av”?

– Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig. Jag känner mig så priviligierad över att få vara med på människors resa mot den stora kärleken och jag känner mig också väldigt hedrad över att år efter år få böndernas förtroende och att de vågar öppna upp sig för mig.

Det känns som att du hade kunnat ställa höga krav för att fortsätta?

– Jag har ett väldigt bra förhållande till TV4 och utan att ställa några krav så tycker jag att de har gjort det de kan för att jag ska vara nöjd och glad. En normal slags lönehöjning år efter år så som de flesta får och som är i trogen tjänst och som är kvar. Jag skulle aldrig gå in och ställa några konstiga krav, det behöver jag inte. Jag trivs bra, jag vill göra mitt jobb och göra det så bra som möjligt och få goda förutsättningar för att kunna göra det.

”En riktig snyggning”

I år är det åtta nya bönder som söker kärleken, och som tv-tittarna kommer att få möta i castingavsnittet som sänds den 11 april på TV4.

– Det är åtta fantastiska bönder, och vi har bra geografisk spridning på dem. Vi har också bra spridning vad gäller ålder, vilket jag tycker är spännande. I år har vi också för första gången en renbonde. Han är väldigt charmerande, klok och närvarande. Han är ung i ålder men inte i sinnet. En riktig snygging som älskar naturen, sina djur och att driva gård och nu söker han kärleken. Jag skulle tro att han kommer få många brev, säger Linda Lindorff.

HÄR kan du läsa allt om årets bönder.

Publisert:

LÄS VIDARE