Nallen efter Herngrens felgissning: ”Vad fan fick han det ifrån?”

Gissade först rätt – men ändrade sig

Han var inne på rätt spår – sen låste Felix Herngren sin gissning på Börje Salming.

Och den som gömde sig under Nallens mask i ”Masked singer” var inte helt imponerad.

– Vad fan fick han det ifrån? Sjunger jag som att jag har testosteron i mig i kroppen, säger hon i programmet.

Under första säsongen av ”Masked singer” kämpade Felix Herngren med gissningar som många gånger var så fel att tv-publiken undrade om han fått betalt för att kasta ur sig gissningar som var helt uppåt väggarna.

När han nu, som enda panelmedlem, nämnde Marianne Mörcks namn i sina spekulationer skrek han rakt ut av lycka när Nallen fick lyfta på sin mask och avslöja att det var just den folkkära operadivan därunder.

Nallen blev av med sin mask i ”Masked singer...
Nallen blev av med sin mask i ”Masked singer...
...och under gömde sig Marianne Mörck.
...och under gömde sig Marianne Mörck.

Gissade rätt – men ändrade sig

– Kära Marianne, tänk att det är du, säger han i programmet.

Efter att panelkollegan Pernilla Wahlgren nästan chockat hyllat honom för att ha gissat rätt kan han inte hålla tillbaka glädjen:

– Ja! Ja! Ja! Det går så fruktansvärt bra nu och det är tack vare dig Marianne, jag älskar dig, säger han.

Felix Herngren jublade när masken lyftes i ”Masked singer” och han hade gissat rätt.
Felix Herngren jublade när masken lyftes i ”Masked singer” och han hade gissat rätt.

Men då hade Felix Herngren också gissat att det kunde vara Börje Salming under dräkten. Och när panelmedlemmarna tvingades att välja ett enda namn låste Herngren sin gissning på ishockey-hjälten.

– Du är så rolig som säger det: ”Jag känner en som sjunger högt”. Vi spelade in ”Bonusfamiljen” i tio dagar och där stod jag och Christer Lindarw och sjöng en duett som började högt där uppe ”ladidadida” och då känner du igen mig, det är klart. Men att du sen säger att jag var Börje Salming..., säger Marianne Mörck i programmet.

Marianne Mörck som Nallen i ”Masked singer”.
Marianne Mörck som Nallen i ”Masked singer”.

”Vad fick han det ifrån?”

Operadivan, som är klassiskt skolad, förställde sin röst rejält när hon framförde först ”It’s a hard knock life” från musikalen ”Annie” och därefter Depeche Modes ”Personal Jesus” i programmet. Förutom Herngren har hon också jobbat med Måns Zelmerlöw när båda stod på samma musikalscen.

Efter att ha fått sjunga en gång till utan Nallens stora mask fortsätter Marianne Mörck att skratta över att Felix Herngren först gissat helt rätt, och sen ändå hamnat helt fel:

– Börje Salming, vad fan fick han det ifrån? Sjunger jag som att jag har testosteron i mig i kroppen, säger hon i programmet.

Publisert:

LÄS VIDARE