Mia Skäringer gör ny podcast ihop med Hampus Nessvold

”Flams med lite djupgående oro”

Mia Skäringer och Hampus Nessvold är Sveriges nya podcastduo.

På måndag är det premiär för deras podd ”Skäringer & Nessvold”.

”Det ska förhoppningsvis vara mysigt, roligt och igenkännande att lyssna på oss.” skriver Mia Skäringer i ett mejl till Aftonbladet.

I våras meddelade Mia Skäringar, 45, och Anna Mannheimer, 58, att de skulle lägga ned sin podcast ”Skäringer & Mannheimer”. Mia Skäringer har dock fortsatt på poddspåret. Under hösten och vintern har hon åkt Sverige runt med sin husbil och träffat kändisar från Sveriges alla hörn i podden ”Skalla dagen”.

Poddar med Hampus Nessvold

Nu är det dags för ännu en podcast. Den här gången gör hon den tillsammans med vännen och skådespelaren Hampus Nessvold, 25.

”Vi kommer inte krångla in oss i några intellektuella haranger och resonemang. Det blir väl som vanligt när vi lyckas ses väldigt snabba kast mellan flams med lite djupgående oro här och var, sårbart och självupptaget”, skriver Skäringer i ett mejl till Aftonbladet via poddens producent.

Det är inte första gången duon arbetar ihop. Nessvold medverkade i Skäringers succéföreställning ”No more fucks to give”. Hon regisserade även hans föreställning ”Ta det som en man” 2019.

Då har ”Skäringer & Nessvold” premiär

Skäringer beskriver Hampus som att han har nära till sina känslor och ”med en jäkla självdistans”. På måndag den 17 januari har det första avsnittet av podcasten ”Skäringer & Nessvold” premiär.

”Det ska förhoppningsvis vara mysigt, roligt och igenkännande att lyssna på oss.” skriver Mia Skäringer.

Publisert:

LÄS VIDARE