Efter ”Gift vid första ögonkastet”: nu gifter sig tacoparet igen

Anton och Sofia planerar nytt bröllop

Turturduvorna Anton Pehrson och Sofia Lindhe planerar nytt bröllop.

Paret matchades ihop i säsongens ”Gift vid första ögonkastet”.

Sofia, 25. lärarstuderande, Solna och Anton, 28. kundtjänstchef, Alingsås.
Sofia, 25. lärarstuderande, Solna och Anton, 28. kundtjänstchef, Alingsås.

Anton Pehrson, 29, och Sofia Lindhe, 25, parades ihop i årets ”Gift vid första ögonkastet”. Det visade sig vara en bra matchning, för deras äktenskap var det enda att överleva årets säsong.

Nu avslöjar tacoparet att de planerar att gifta sig – igen. I en intervju med Karlavagnen i Sveriges Radio, berättar Anton om bröllopsplanerna. Planerna avslöjas när programmets värd Farah Abadi säger att det är synd att det inte blir ett bröllop till där paret kan servera taco.

– Ja... men det är inte omöjligt att det blir så. Det kan kommer nog absolut bli ett andra bröllop, svarar han och fortsätter:

– Vi skulle vilja göra det med vår familj och vänner. Nu fick vi ju bjuda fem personer då kände vi ju inte varandra heller så det är klart det hade varit roligt att göra det igen.

I programmet säger Anton också att han berättade för Sofia att han var kär i henne efter att de fattat beslutet om att fortsätta vara gifta.

Anton och Sofia i bilen de byggt tillsammans.
Anton och Sofia i bilen de byggt tillsammans.

Bor på 23 kvadrat

– Allt gick så mycket snabbare än när man normalt dejtar, men det blev mer och mer känslor hela tiden. Det var en fantastisk upplevelse, förklarar han.

I en tidigare intervju med Aftonbladet berättade paret att de flyttat in i Sofias lilla etta på 23 kvadratmeter.

– Som ni har sett i programmet är lägenheten väldigt liten. Klart har det varit lite ansträngt att vara på varandra hela tiden, från morgon till kväll, sade Anton i intervjun.

De fick även frågan om de planerar att skaffa barn inom snar framtid.

– Haha, innan det blir någon Dragomir så finns det ju saker vi båda vill göra och uppleva. Det blir nog lite trixigt med en liten unge på Europaresan till exempel. Sen behöver vi bo lite större än 23 kvadrat, svarade Anton.

Aftonbladet har sökt både Anton och Sofia.


TRAMSFRANS: Alla kan ha ett roligt bröllop, men det viktigaste är vad som händer efteråt

GVFÖ-deltagarnas nya bröllopsbesked | Tramsfrans
Publisert:

LÄS VIDARE