Jon Henrik Fjällgren har blivit pappa

Fått en liten dotter: ”Välmående och fin”

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad har blivit föräldrar.

”Hon är otroligt vacker och helt frisk. Vi är båda glada och stolta över detta och de känns i stort sett overkligt”, skriver han på Instagram.

Den folkkära artisten Jon Henrik Fjällgren, 33, har blivit pappa, något som tidningen Hänt var först med att rapportera. Den lilla, som ännu inte fått något namn, föddes i mamma Maret Nystads, 29, hemtrakter i Nordnorge.

”Det stämmer. En flicka. Jon hälsar att hon är välmående och fin”, skriver artistens manager i ett sms till Aftonbladet.

Under torsdagseftermiddagen lade Jon Henrik Fjällgren också upp en bild på Instagram där han håller i sin lilla dotter:

”Som alla kanske har läst så har våran dotter kommit nu. Hon är otroligt vacker och helt frisk. Vi är båda glada och stolta över detta och de känns i stort sett overkligt. Har ej hittat namn till henne än men det kommer nog framöver”, skriver han till bilden.

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad.
Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad.

I juni berättade Jon Henrik att han och Maret skulle bli föräldrar.

– I början var det en chock, man var nervös och visste inte riktigt hur det kommer att kännas, det var många tankar. Innan man blir pappa funderar man ju på om man överhuvudtaget kan bli pappa, man vet ju aldrig. Men det visade sig ganska fort att det kunde jag ju, sa han då.

I mitten av oktober släppte han sin självbiografi ”Månbarn” och berättade för Aftonbladet om hur han genom livet gått igenom många mörka perioder. Han berättade då om det kommande barnet:

– Jag försöker vara med folk som jag mår bra av, som betyder något för mig. Jag vet att den dagen som jag ser barnet kommer jag börja växa som människa. Jag tvivlar inte på att jag kommer kunna ge barnet den kärlek och trygghet som barnet behöver, sa han då.

Jon Henrik Fjällgren slog igenom med segern i ”Talang” 2014 och har tävlat i Melodifestivalen tre gånger. Han vann ”Let’s dance” 2018 och blev tvåa i ”Stjärnornas stjärna” 2020.

Login • Instagram
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN