Paparazzipodden

”Paparazzi” ny på Aftonbladet: Det som pågår i USA är absurt

Podd: Michelle Hallström och Max Lysell om det hetaste skvallret

Av: 

Rosanna Berg

Michelle Hallström och Max Lysell är rösterna bakom ”Paparazzipodden”.
Michelle Hallström och Max Lysell är rösterna bakom ”Paparazzipodden”.

NÖJE

Michelle Hallström och Max Lysell är rösterna bakom ”Paparazzi”, podden som tar upp aktuella kändisnyheter.

Nu förhandssläpps avsnitten exklusivt här på Aftonbladet.

– Man får verkligen nörda in sig på ämnen som sedan leder till så himla intressanta och roliga diskussioner, säger Michelle Hallström.

”Paparazzi” är de två vännerna Michelle Hallström, 25, och Max Lysell, 26. De har känt varandra sedan gymnasietiden i Helsingborg och har ett gemensamt brinnande intresse för kändisar och populärkultur. Podcasten har funnits i ett år, och idén fick de över ett glas vin i London.

– Vi kände att det saknades en podd som både granskade och skapade underhållning av de här kändisarna, men man kan också se dem som makthavare inom populärkultur, och då startade vi den här podden, säger Michelle Hallström.

”Är mer bjussig”

Men podden består inte bara av djupdykningar i kändisvärlden. Lyssnare får också veta ett och annat om Lysell och Hallström då det ibland slinker igenom lite mer personliga anekdoter.

– Jag har blivit den som är mer bjussig. Men jag tycker att det kan vara rätt skönt att dela med mig av privata saker i poddformat. Det är som att jag pratar om det med Michelle, och så stänger jag av att någon annan också ska höra det, säger Max Lysell.

”Det är absurt”

Ni tar mest upp amerikanska kändisar, hur kommer det sig?

– Det är absurt det som pågår på andra sidan Atlanten, de är excentriker. De har resurser och en livsstil som har nått helt nya nivåer det senaste årtiondet. Vi har inte riktigt det i Sverige. Vi kan absolut prata om antal gånger Phillipe och Bianca har gjort slut och sen blivit ihop igen, men det är inte på samma nivå som att Kim Kardashians man säger att han ska bli president i USA, säger Michelle Hallström.

Vilka är era favoritkändisar?

Miley Cyrus! Hon är född in i underhållningsindustrin, är sjukt kreativ, har kämpat med missbruksproblem. Har en av vår tids starkaste sångröster och gör allt från smarta till mindre smarta uttalanden. Jag följde henne som barn, vi var tonårsrebeller samtidigt och nu går vi igenom någon slags vuxen ”finna sig själv”-period tillsammans, säger Max Lysell.

Chrissy Teigen! Det är så fascinerande att följa någon som är så ofiltrerat öppen och transparent men ändå mitt i den knäppa kändissmeten. Men älskar framförallt knäppa kändispar! Typ Grimes och Elon Musk, säger Michelle Hallström.

Varför behövs er podcast?

– Absolut för att det är lättsam underhållning. Kändisskapet är en form av kapital och det är en global valuta som verkligen ökar. De här personerna har ett inflytande. Vi tittar inte bara på personer, utan även på institutioner och medier, säger Hallström.

– Det är inte bara lättsamt, det är så mycket mer, och det är det vi tycker om att belysa. Både högt och lågt, säger Lysell.

ANNONS EXTERN LÄNK

Årets trender hos Åhléns – fynda inredning, kläder och skor här

Åhléns

Publisert:

LÄS VIDARE

Så rundar TV4 coronareglerna i ”Masked singer”

ÄMNEN I ARTIKELN

Paparazzipodden

Aftonbladet podcast

Podcast

Podd

Hollywood

Kändis