Pamela Anderson kan få över 100 miljoner kronor av exet

Jon Peters har inkluderat henne i sitt testamente

Pamela Andersons ”äktenskap” med Jon Peters varade i ynka tolv dagar.

Man nu avslöjar exet att han ändå har inkluderat henne i sitt testamente.

– I själva verket har jag lämnat tio miljoner dollar till henne, säger han till Variety.

Skådespelaren Pamela Anderson, 55, och filmproducenten Jon Peters, 77, hade ett kortlivat äktenskap i början av 2020. Närmare bestämt tolv dagar kort.

Senare förtydligade dock den tidigare ”Playboy”-modellen att de aldrig var juridiskt gifta.

Men relationen verkar trots allt ha satt djupa spår i Peters. I en intervju med Variety hävdar han att han avsatt en ansenlig summa pengar till Pamela Anderson i sitt testamente.

– Jag kommer alltid att älska Pamela, alltid i mitt hjärta. I själva verket har jag lämnat tio miljoner dollar (motsvarande drygt 100 miljoner kronor) till henne i mitt testamente. Och det vet hon inte ens om. Ingen vet det. Jag säger det för första gången nu. Jag borde kanske inte säga det, säger han till tidningen.

– Så det är till henne, oavsett om hon behöver det eller inte.

Pamela Anderson.
Pamela Anderson.

Hårda anklagelsen efter uppbrottet

Och de starka känslorna tycks vara ömsesidiga.

– Han är fantastisk och har haft en stor inverkan på mitt liv. Jag älskar honom in i döden, säger hon om Peters till Variety.

Efter uppbrottet var tongångarna inte riktigt lika kärleksfulla. Då anklagade Jon Peters till och med Pamela Anderson för att ha gift sig med honom för pengarna.

– Jag släppte allt för Pam. Hon hade nästan 1,9 miljoner kronor i skulder och ingen möjlighet att betala dem så jag gjorde det och det här är tacken. Ingen dåre är som en gammal dåre, sa han då.

Jon Peters.
Jon Peters.
Publisert:

LÄS VIDARE