Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons fartfyllda semester i Thailand

Åkte motorcykel i djungeln

De träffades under inspelningen av ”Let’s dance”. Efter romansryktena visar de nu bilder från semestern i Thailand. Äventyr verkar stå på semesterschemat.

Artisten Robin Bengtsson, 29, och dansaren Sigrid Bernson, 31, är på semester i Thailand. På hennes Instagram syns en strandbild från Koh Lanta med efterlysningen:

“Har ni tips på vad vi inte får missa här så skriv gärna”.

Paret som tidigare hållit sitt förhållande hemligt delar nu öppet med sig av sina semesterbilder och stories på Instagram. Där syns de solbrända på stranden med en kokosnötdrink i handen. Men det verkar som att de hunnit med mer äventyrliga aktiviteter också.

Robin Bengtsson, som snart är aktuell i första deltävlingen av ”Melodifestivalen”, har delat med sig av en mer fartfylld bild sittandes på en motorcrosscykel i full mundering.

“Vi tog en guidad enduro-sväng på 8 mil i dag. Apor och ödlor sprang över vägarna i djungeln och vi fick se hela ön”, skriver han.

På julafton la Sigrid Bernson ut en bild på Instagram som bekräftade ryktena. Hon och före detta danspartnern Robin Bengtsson är ett par. Gratulationerna under bilden på paret som kysser varandra i snön är över tusen stycken.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson  i ”Let’s dance” 2019.
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i ”Let’s dance” 2019.
Publisert:

LÄS VIDARE