”Bachelor”-Simons livsfarliga tilltag efter raseriutbrottet

Försvann i timmar – hittades av en lokal guide

Simon Hermansson försvann plötsligt spårlöst under inspelningen.

Ilskan mot TV4-produktionen blev för mycket för årets ”Bachelor” – som tog en bil och körde rakt ut på den sydafrikanska savannen.

– En lokal guide hittade Simon och lyckades övertala honom att komma tillbaka, säger en person med god insyn.

Simon Hermansson, 29, blev rasande när TV4-produktionen kom med chockbeskedet att han inte skulle vara ensam ungkarl under årets säsong av ”Bachelor”. För Nöjesbladet har han berättat att han blev så arg att han gick lös på hotellrummet och fick vredesutbrott som riktades mot produktionspersonal på plats i Sydafrika.

”Livsfarligt”

Nu kan Nöjesbladet också avslöja att han valde att lämna inspelningen. När den andra ungkarlen, som hittills bara har beskrivits med namnet Felix och som ”två meter lång ingenjör” tog Simon Hermansson en bil som tillhörde tv-produktionen och försvann spårlöst ut på den sydafrikanska savannen.

– Det är livsfarligt att vara där ute ensam, säger en källa inom produktionen.

Simon Hermansson tog en bil som tillhörde tv-produktionen och försvann spårlöst ut på den sydafrikanska savannen.
Simon Hermansson tog en bil som tillhörde tv-produktionen och försvann spårlöst ut på den sydafrikanska savannen.

Enligt källuppgifter var Simon Hermansson borta i flera timmar medan paniken började spridas bland personalen som arbetade med inspelningen. ”Bachelor” har ingen backup-plan om huvudpersonen skulle försvinna, och den nyanlända singelmannen var ju vid tillfället helt okänd för de medverkande singelkvinnorna som alla sökt för att de varit intresserade av just Simon Hermansson.

– Vi visste inte var Simon var och om han skulle komma tillbaka. Ett team på ett hundratal personer stod plötsligt sysslolösa mitt ute på savannen. Vi visste inte om det över huvud taget skulle bli något tv-program, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent för ”Bachelor”.

Lyckades övertala

– Det var ett par riktigt svettiga timmar innan en lokal guide hittade Simon och lyckades övertala honom att komma tillbaka. TV4 är skyldiga den lokala guiden ett stort tack.

Simon Hermansson berättar om händelsen:

– Jag behövde vara ifred ett tag. Jag var väl borta i några timmar, stod mitt på savannen i mörkret och bara andades en stund. Sedan åkte jag tillbaka. Inget mer med det.

Han var medveten om att tilltaget att bege sig ut på savannen ensam kunde vara förenat med livsfara, men valde ändå att bege sig iväg.

– Jag gick ut ändå. Jag sket i vad produktionen sa, de blev galna på mig ibland, säger Simon Hermansson.

Missa för allt i världen INGA viktigheter om årets ungkarl Simon Hermansson - följ Nöjesbladet på Facebook och bli allmänbildad på kuppen

Publisert:

LÄS VIDARE