Tv-bonden om hemliga stödet: Hade kemi

Pelle från ”Bonde söker fru” om chattgruppen

Tv-bönderna stöttar varandra i en hemlig chattgrupp.

I Aftonbladets podcast ”Tv-bönderna och kärleken” berättar mjölkbonden Pelle Hansson Edh, 28, om konversationerna tittarna inte känner till.

– Vi har kunnat hjälpa varann igenom det här, säger han.

Bönderna i ”Bonde söker fru” letar kärleken på varsitt håll.

Samtidigt stöttar de varandra.

I Aftonbladets ”Bonde söker fru”-podcast ”Tv-bönderna och kärleken” berättar mjölkbonden Pelle Hansson Edh att de fyra bönderna har blivit så nära vänner att de skapat en privat chattgrupp på Facebook.

– Vi klickade så jäkla bra när vi träffades på Sundbyholms slott, vi kände på en gång att vi hade kemi på något vis. Vi har kunnat stötta och hjälpa varann igenom det här. Allihop har stöttat varann, säger han.

Ger råd

I chattgruppen hjälper deltagarna varandra och ger varandra råd medan programmet sänds.

– Vi frågar hur de andra tyckte att avsnitten var och inför inspelningar kan man stötta varann om man blir nojig och säga att allt går bra. Det är jobbigt om man känner att man gjort något dumt, då kan man alltid stötta varann.

Planerar återförening

Tv-bönderna har inte hunnit ses privat efter inspelningarna eftersom de varit upptagna på sina gårdar.

Nu planerar de en återförening inom en snar framtid.

– Vi har lite planer på att ses allihop och hitta på något. Och jag och Oskar har pratat lite grann om att ses. Vi bor ändå ganska nära varann, det är bara två timmar emellan, säger Pelle Hansson Edh.

”Bonde söker fru” sänds på TV4 onsdagar klockan 20.00.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I tredje avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar mjölkbonden Pelle om den hemliga chattgruppen och hjärtekrossen innan ”Bonde söker fru”.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE