Så mycket bättre

Markus Krunegård klar för ”Så mycket bättre”

Aftonbladet avslöjar ännu en deltagare i TV4:s program

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

TV4 ligger i slutförhandling med artisterna.

Nu kan Aftonbladet avslöja ännu en artist som kommer vara med i ”Så mycket bättre”.

– Markus Krunegård är klar, han ska vara med, säger en uppgiftslämnare.

Inspelningarna äger rum under en dryg vecka i juni och enligt uppgifter till Aftonbladet ligger flera av de medverkande artisterna i slutförhandling med TV4 om sitt gage och villkoren för att vara med i ”Så mycket bättre”.

– När alla spelningar har ställts in under våren och sommaren så blir det här ännu viktigare pengar. De måste ju också själva bekosta hela produktionen av låtarna de har med i programmen och det kan bli ganska dyrt, säger en person med god insyn.

”Krunegård är klar”

TV4 har ännu inte bekräftat några medverkande, men Aftonbladet har avslöjat en rad artister. Nu bekräftar källor ännu ett namn.

Markus Krunegård är klar, han ska vara med, säger en uppgiftslämnare.

Krunegård, 41, är sedan 2001 sångare i bandet Laakso och har vid sidan av bandet släppt ett flertal soloalbum. 2009 utsågs hans ”Jag är en vampyr” till årets låt på P3 Guld-galan.

Enligt en källa är det troligt att Markus Krunegård kommer att medverka under hela inspelningsperioden, sida vid sida med Plura Jonsson, 68, som också ska vara med i samtliga av höstens avsnitt. Som Aftonbladet tidigare har berättat kommer årets ”Så mycket bättre” att göras om och många av de övriga artisterna medverkar därför bara under några av inspelningsdagarna.

Markus Krunegård ska vara med i ”Så mycket bättre”.

Ingen Ingrosso-cover

Enligt uppgifter till Aftonbladet hör Tommy Körberg, 71, och Lili & Susie till de artister som inte kommer att vara med på Gotland under hela inspelningsperioden och alltså bara medverkar i några program.

Aftonbladet har tidigare rapporterat att Lili & Susie valt att göra en cover på Benjamin Ingrossos, 22, ”Dance you off” i höstens säsong, men nu säger en person med god insyn att just den låtversionen inte blir av.

– De hade nog gärna velat göra den låten och det hade kunnat bli väldigt bra, men nu blir det inte så, säger källan.

ANNONS

Hitta ett kreditkort eller betalkort som passar dig och dina behov! Jämför nu.

Extern länk från Compricer

Jämför nu!

Publisert:

LÄS VIDARE

Avslöjar: Så mycket betalt får artisterna i ”Så mycket bättre”

ÄMNEN I ARTIKELN

Så mycket bättre

Markus Krunegård

TV4

Lili & Susie