Mårten Andersson och flickvännen väntar andra barnet

Komikern och Stanislava Cvetkovic väntar tillökning

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Komikern Mårten Andersson blev pappa så sent som hösten 2018 med fästmön Stanislava Cvetkovic.

Nu avslöjar han att de redan väntar barn nummer två.

– Vi var inte alls förberedda på det här, säger han.

Komikern Mårten Andersson, 45, blev pappa med fästmön Stanislava Cvetkovic, 32, hösten 2018. Det blev en liten pojke som fick namnet Tristan.

Under måndagen berättade Mårten Andersson i Rix Morronzoo att han ska bli pappa igen. Nu berättar han om känslorna för Nöjesbladet.

– Det känns lite surrealistiskt fortfarande, vi var inte alls förberedda på det här.

Så det var inte planerat?

– Nej, det kan jag inte säga att det var. Utan att gå in för mycket på detaljer så blev vi väldigt överraskade, men vi ville ha fler barn, men vi trodde inte det skulle hända nu. Alla småbarnsföräldrar vet ju hur mycket tid man har till vuxenmys, men så kan det vara ibland...

Foto: Privat
Mårten Andersson och Stanislava Cvetkovic väntar sitt andra barn.

Hur mår Stasha?

– Första graviditeten var mycket smidigare än vad den här är, men jag tror det börjar bli lite bättre, hon är redan i vecka sexton och de säger att efter vecka arton börjar det bli bättre. Annars är hon superglad och att det här händer nu, vi har köpt ett hus utan att veta om det här är fantastiskt. Universum har jobbat med oss den senaste tiden.

Och så blir det en liten kille igen?

– Ja, exakt. Det känns jättebra, men vi var ganska likgiltiga inför vilket kön det var, vi hade blivit lika glada om det hade blivit det ena eller det andra. Det man hör från andra i samma situation är att barnen kommer at ha mycket nytta av varandra när de är födda så tätt inpå. Nu kommer det skilja ett år och nio månader när Tristan får en lillebror, andra juli är datumet.

Foto: ROBERT GABRIELSSON
Mårten Andersson och flickvännen planerar bröllop nästa år.

Hur går känslorna?

– Vi är superlyckliga så klart. Sen är det inte lätt att ha småbarn, det är redan krävande med ett, man ska hitta någon tid över för oss själva och sedan med allt jobb. Man tänker att shit hur ska det gå, och det känns som alla skiljer sig åt höger och vänster, men det finns många som fixar det. Det enda är att man måste vara förberedd, vi har ändå fått träna och jag tror inte det kommer vara lika stor chock som med den första. Men vi måste nog vara förberedda på att vi kommer behöva hjälp. Det är vi rörande överens om för vi tror att om vi är lyckliga så kommer vi vara bra föräldrar. Vi måste försöka hitta luckor där vi kan påminna varandra om varför vi blev föräldrar.

Ni bor i Sundbyberg nu, vart går flyttlasset?

– Flyttlasset går till vårt drömområde Duvbo, där har vi köpt hus och vi flyttar in i slutet av mars. Nu skjuter vi på bröllopet som skulle ägt rum i år, så det blir vårbröllop 2021 istället för höstbröllop 2020.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM