”Soldoktorn” på solig dejt i Paris – med ”Robinson”-profilen

”Jag tror vi delade hotellrum också”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

För sexton år sedan tävlade de båda i ”Robinson”.

Nu har Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Camilla Eggenberger tillbringat en romantisk helg i Paris.

– Vi dejtade definitivt i Paris. Jag tror vi delade hotellrum också, säger Camilla till Nöjesbladet.

Tv-doktorn Mikael Sandström, 61, har i intervjuer berättat om sitt dilemma att hitta kärleken. Han blev änkeman för tolv år sedan när hans fru valde att avsluta sitt liv.

– Jag var uppe och letade efter henne på nätterna trots att jag visste att hon var död, förklarade Mikael i Aftonbladet för två år sedan.

Sedan dess har han varit mer eller mindre singel. I julas blev han till exempel hembjuden till sin kollega Tilde de Paula för att fira jul.

– När det kom fram att jag skulle vara ensam tvingade hon mig mer eller mindre hem på jullunch, sa Sandström till Allas.

Tävlade ihop i ”Robinson”

Nu kanske det är slut på Mikaels ensamma jular. För någon vecka var han i ett soligt Paris tillsammans med fastighetsmäklaren Camilla Eggenberger, 52, som han tävlade tillsammans med i ”Expedition: Robinson” 2003.

– Om vi dejtar? Ja... Jag funderar själv, men vi hade väldigt trevligt i Paris. Men vi har inget mer planerat än så, jag vill inte gå händelserna i förväg. Det vore indiskret av mig för hennes del, säger Mikael när Nöjesbladet pratar med honom.

Vi tolkar det som att ni har något på gång?

– Ni får tolka det hur ni vill, men hon är en härlig person.

När Nöjesbladet pratar med Camilla är hon glad och hon medger att hon hade det trevligt i Paris med sin gamla ”Robinson”-kollega.

– Det var romantiskt och vi dejtade definitivt i Paris. Jag tror vi delade hotellrum också, säger Camilla och skrattar.

1 av 2 | Foto: BJÖRN LINDAHL
Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Camilla Eggenberger i ”Robinson” 2003.

Vad tycker du om Mikael som person?

– Jag skojade med honom för ett tag sedan när vi hade vår första dejt. Då förklarade jag att redan under ”Robinson” – jag var lite rädd för det där med småkryp – insåg jag att är det någon jag ska sova bredvid så är det doktorn.

Njuter i solen på kafé

Har ni hållit kontakten under de här 16 åren sedan ”Robinson”?

– Vet inte vad jag ska säga riktigt, men inte på det här sättet.

Camilla har lagt upp en fin bild på Facebook när hon och Mikael njuter av solen i Paris. Mikael var mer hemlighetsfull på sitt Instagram och lade ut en bild på ett kafébord där man i nederkant skymtar ett par feminina skor.

– Jag vet att han lade ut en bild på sin Insta med min sko, det var lite roligt. Han sa ”ta fram foten så de fattar att jag har någon kvinna med mig”.

Publicerad:

LÄS VIDARE