Bachelorn slår tillbaka mot tjejerna: ”Väldigt bittra”

Är missnöjd med ”Tjejerna avslöjar allt”

1 av 2 | Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Niclas Lij.

avLeo Pettersson

NÖJE

Niclas Lij är inte glad över att de hemskickade tjejerna får mycket utrymme.

Nu kontrar årets Bachelor med ”Niclas avslöjar allt” på Instagram.

”Att dom får så många studioprogram att prata skit är väldigt konstigt egentligen”, skriver han.

Årets säsong av ”Bachelor” på sjuan har hunnit sändas i några avsnitt och i skrivande stund är åtta tjejer kvar i tävlingen.

Men de som har blivit hemskickade får en för stor möjlighet att ”snacka skit” om Niclas Lij, 32. Det menar huvudpersonen själv.

”Tjejerna som sitter i studion har blivit hemskickade tidigt och är uppenbart väldigt bittra. Att dom får så många studioprogram att prata skit om mig utan att ens känna mig är väldigt konstigt egentligen”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

”En singeldejt hade inte förändrat något”

Han menar att de bara sitter och gissar i programpunkten ”Tjejerna avslöjar allt”. Niclas Lijs svar på Instagram har han därför döpt till ”Niclas avslöjar allt”.

Tjejer som han skickat hem direkt menar att han inte gett dem tillräckligt stor chans.

”Helt ärligt, jag behövde inte ge dom mer tid, för jag visste efter den tiden jag gett dom att jag inte ville inleda en kärleksrelation med dom. En singeldejt hade inte förändrat något.”, skriver han.

Han fortsätter:

”Samma tjejer säger att jag är en annan person framför kameran. Fråga... Hur vet ni det?! Ni har aldrig ens träffat mig utanför kameran. Vi fick bara ses framför kameran, alltid!”

Laddar upp med Laleh inför dejterna”

Vidare avslöjar årets Bachelor hans hemliga knep inför dejterna.

”Jag lovade mig själv innan jag åkte till Dominikanska att vara mig själv till 100% och det kan jag stolt säga att jag varit. (Rolig fakta: Inför varje dejt lyssnade jag på ”Laleh - Bara vara mig själv”). För jag får som mest energi och mår som bäst när jag är genuin.”

Han skriver att det var hans sätt att hantera pressen.

ARTIKELN HANDLAR OM