Jag kan inte komma över hennes otrohet

Medicus Amour
NÖJE

”Det var ett rejält porrigt meddelande. Jag konfronterade min fru och hon erkände att hon hade haft sex med en kollega under två tjänsteresor”

Jag är en man på 37 år som är gift och har fyra barn. Jag har alltid älskat min fru. Hon är min bästa vän. Men så hände DET. Av en slump såg jag ett meddelande till min fru över messenger. Det var ett rejält porrigt meddelande. Jag konfronterade min fru och hon erkände att hon hade haft sex med en kollega under två tjänsteresor. Jag bad henne dra åt helvete, vi skildes åt och hon skaffade en lägenhet i närheten. Hela mitt liv krånglades till ordentligt. Jag saknar mina barn när dom är borta och det är inte så kul längre på veckorna när jag är ensam. Har heller inte lust att gå ut och ragga. Var på Golden Hits ett par gånger och jag kände mig bara sorglig. Förra söndagen när hon lämnade av barnen pratade vi för första gången på ett lugnt sätt med varandra. Hon berättade för mig om otroheten som egentligen inte betydde så mycket för henne. Hon frågade även mig om vi i framtiden kanske kan hitta tillbaka. Jag nekade då jag känner av sveket fortfarande. Samtidigt tändes det ett hopp inom mig och jag har haft erotiska drömmar om henne. Skriver det här mejlet efter en sådan. Mitt i natten. Snälla doktorn kan du bena ut lite åt mig.

Ruttet gjort - men bra fruar växer inte på träd

Riktigt ruttet av din fru att konferensknulla sådär. Jag förstår att du bad henne dra åt helvete. Men samtidigt är hon en riktigt bra fruga. Och bra frugor växer inte på träd. En av de viktigaste saker vi människor kan gör mot varandra är att både be om och ge förlåtelse. Vill du och kan du förlåta din fru tycker jag du ska göra det. Ta det därefter väldigt lugnt. Dejta lite, drick te och prata massor. Detta för att se om ni kan hitta tillbaka till varandra och att du inte blir kockobello av tanken på sexpartyt din fru hade med bocken till kollega. Känner du att taggen i hjärtat inte värker allt för mycket tycker jag ni ska försöka igen. En enorm fördel med att ni hittar tillbaka till varandra är att du får träffa dina barn varje dag.

Önskar du själv få assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected]

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek