Let’s dance

Peg Parneviks kritik mot ”Let’s dance”: Gråter varje dag

”Skämtat på min bekostnad” – TV4:s svar: ”Vet inte vad som kan ha uppfattats”

Av: 

Torbjörn Ek

Linn Elmervik

Peg Parnevik.
Peg Parnevik.

NÖJE

Peg Parnevik sågar ”Let’s dance”-produktionen.

I senaste avsnittet av podcasten ”Pillow talk” kritiserar hon hur TV4-programmet framställt hennes och pojkvännen Filip Lamprechts relation.

– De har skämtat på min bekostnad, alla är en del av det. Det har förstört så mycket, säger hon.

TV4 och ”Let’s dance”-produktionen får skarp kritik av Peg Parnevik, 25, i senaste avsnittet av hennes och systern Penny Parneviks, 24, podcast ”Pillow talk”.

– Det känns som att produktionen och TV4 är emot mig och att de skämtar lite på min bekostnad. Då blir det såhär: ojoj, vad är målet? Att jag ska må dåligt? säger hon i podcasten.

Parneviks relation med Filip Lamprecht, 24, som tagit sig till semifinal i tävlingen har hamnat i fokus under säsongen. Peg Parnevik har tidigare sagt ifrån efter elaka kommentarer i sociala medier där hennes och Lamprechts kärlek ifrågasatts och nu kritiserar hon ”Let’s dance”-produktionen för att understödja ryktena.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik.

”Gråter varje dag”

– Jag tycker inte om ”Let’s dance”. Det har mer eller mindre… det är inte direkt mot dansarna eller produktionen eller tv-kanalen men hela cirkusen och all media. Och även produktionen, de har skämtat på min bekostnad, alla är en del av det. Det har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket så jag vet inte hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår. Mitt självförtroende, min psykiska hälsa, jag går i terapi igen, säger hon i podcasten.

– Alla har varit väldigt rädda för att jag mår så dåligt, jag gråter varje dag, jag har panikångest konstant, jag vill inte vara bland folk.

Peg Parnevik upplever det som att tv-programmet har drivit med henne.

– Även produktionen, i sändning och i manus skämtar de om mig. Eller mer att de skämtar om Filip och Linn som att ”will they, wont they?” Eller ”stämmer det faktiskt?”. Jag förstår på ett sätt, logiskt förstår jag att det är bra för deras siffror, det är bra att de får pr. Men mitt hjärta förstår inte, säger hon i podcasten.

Filip Lamprecht i ”Let’s dance”.

Filip: Tycker inte det har hänt

När Aftonbladet pratar med Filip Lamprecht inför lördagens sändning har han inte hört podavsnittet och Pegs kritik mot TV4.

– Nej, det har jag inte hört, säger han.

Har du också känt att man kanske gått över gränsen i programmet och skämtat om eller antytt saker?

– Nej, det har jag inte registrerat. Jag tycker inte att det har hänt så det är nog en spekulation.

Så det är inget som du har tagit upp med produktionen?

– Nej, jag har inte pratat med dem om det.

Till Aftonbladet svarar TV4 på Peg Parneviks kritik:

– Vi vet inte vad som kan ha uppfattats som att att vi skämtat på hennes bekostnad. Vi önskar Peg allt väl, säger Fia Fång, exekutiv producent för ”Let’s dance” på TV4.

”Let’s dance” sänds på lördagar i TV4 20.00.

ANNONS

Jämför kreditkort till semestern! Vilka förmåner passar dig?

Extern länk från Compricer

Jämför nu!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Let’s dance

LÄS VIDARE

Peg Parnevik och Filip Lamprecht: Vi går i terapi

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s dance

Peg Parnevik

Filip Lamprecht