Armie Hammers ex: Han ville grilla mitt revben och äta det

Hävdar att Hollywood-stjärnan berättade om de udda sexfantasierna i sängen

 Ytterligare ett av Armie Hammers ex träder fram.
Ytterligare ett av Armie Hammers ex träder fram.

Trots Armie Hammers förnekande: nu hävdar hans senaste exflickvän att Hollywoodstjärnan fantiserade om att äta henne.

För New York Post beskriver Courtney Vucekovich hur han manipulerade henne under den tre månader långa romansen.

– Han sa att han vill bryta av mitt revben och grilla det och äta det, säger hon i intervjun.

Beskrivningen av de udda sexfantasierna och hans manipulativa beteende kommer bara dagar efter att Armie Hammer, 34, hoppat av den kommande inspelningen av filmen ”Shotgun wedding” där han skulle ha spelat mot Jennifer Lopez.

Hammer har avfärdat nätrykten om att han skulle ha beskrivit sig själv som ”hundra procent kannibal” och att han vill både äta av en kvinnas kropp och dricka hennes blod, med orden ”bullshit-anklagelser” som är ”elaka och oäkta”. Men i New York Posts skvallerspalt Page Six träder exflickvännen Courtney Vucekovich, 30, fram.

Ville suga på hennes skärsår

I juli skilde sig Armie Hammer från hustrun Elizabeth Chambers, 38, som han har två barn med. Enligt Courtney Vucekovich dejtade hon Hollywoodstjärnan från juni till augusti förra året. Hon kan inte bekräfta att just de chattmeddelande som spridits i sociala medier den senaste veckan är äkta men säger till Page Six att hon inte är förvånad över innehållet i dem.

– Han sa att han vill bryta av mitt revben och grilla det och äta det, säger hon om vad Hammer brukade säga till henne i sängen.

Enligt Vucekovich lät hon det bero när han först sa det:

– ”Jävlar vad konstigt”, men sen tänker man inte på det mer. Han säger: ”Jag vill ta bett av dig”. Om jag hade ett litet skärsår på handen så gillade han att suga eller slicka det. Det är ungefär så udda det blev mellan oss.

– Han gillar tanken på hud mot sina tänder, säger hon till Page Six.

Skickade hundratals sms

Courtney Vucekovich beskriver Armie Hammer som manipulativ.

– Han kommer in i ens liv på ett så storslaget sätt. Han är en så fängslande person. Han har en sån närvaro och är medveten om det och använder det på ett sätt så att de flesta kvinnor skulle tänka: ”Oj, jisses, det här är underbart”, särskilt unga kvinnor. Det är det obehagliga, hur bra han är på att aktivit manipulera och få en att känna som att han aldrig känt så här med någon förut.

Enligt Vucekovich lämnade inte Hammer hennes sida för en sekund under en treveckorsperiod och skickade hundratals sms när de inte var med varandra. Hon hävdar också att Hammer under tiden de umgicks drack mängder med alkohol och tog droger. När förhållandet tog slut, efter ett storgräl, sökte hon hjälp.

– Terapi är verkligen till stor hjälp när man läker från alla typer av misshandel. Det traumat vill man inte bära med sig, säger hon.

Page Six har upprepade gånger sökt representanter för Armie Hammer, utan framgång.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN