Malin Gramer i bråk på sonens fotbollsträning: ”Olustigt”

Fotbollsträningen med åttaåringarna ska ha urartat efter att en förälder tagit sig in på planen.

I ”Vakna med NRJ” berättar programledaren Malin Gramer om den märkliga situationen.

– Min son stod och grät efteråt och var helt förstörd, säger hon till Nöjesbladet.

När Malin Gramers åttaåriga son tränade med sitt fotbollslag i Stockholm häromdagen tvingades man plötsligt avbryta träningen.

Enligt tv-profilen ska en förbannad förälder ha gått in på planen mitt under en internmatch.

– Vi står och tittar och helt plötsligt kommer en pappa och går in på planen och börjar skrika på tränaren, säger Malin Gramer i ”Vakna med NRJ”.

Efter att ha skällt ut tränaren ställer sig till sist pappan bredvid de andra föräldrarna igen. Han anklagar då Gramers son för att slå hans barn.

”Han trampar honom på fötterna, han är elak”, ska pappan ha sagt enligt Malin Gramer.

– ”Men vet du, de spelar fotboll, han menar ingenting elakt med det här. Han är inget elakt barn. Han gillar att spela fotboll, och din son markerar honom så då är det klart de kommer nära”, berättar Gramer i programmet att hon svarat föräldern.

Matchen fick avbrytas

Men den arge pappan ska inte ha nöjt sig med förklaringen, och kontrade i stället med att han ska anmäla laget som Gramers son spelar i.

Matchen avbröts senare, och enligt Gramer ska de andra föräldrarna varit chockade över mannens beteende.

När Nöjesbladet når Malin Gramer berättar hon att sonen ska ha tagit mycket illa vid sig.

– Det enda jag vill poängtera är att jag tycker att man som förälder har ett ansvar. Det här är för barnen, det är skoj. Det här är det roligaste som min son vet. Han stod och grät efteråt, och var helt förstörd för att mannen pekat med hela handen och betett sig väldigt illa. Det är så osportsligt och hör inte hemma någonstans i sporten och speciellt inte när det handlar om barn, säger hon.

Hon säger att liknande händelser inte hör till vanligheten. Tvärtom tycker hon stämningen bland föräldrarna allt som oftast är god, oavsett om det är träning, match eller cup. Malin Gramer har heller inte valt att gå vidare med frågan till klubben.

– Med tanke på att det här inte händer varenda dag tänkte jag att den här pappan nog bara hade en dålig dag, säger hon.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN