Kardashian efter bråket: ”Förlåt mig”

”Jag ska söka hjälp för mina problem”

avAndreas Hansson

Foto: BULLS
Rob Kardashian och Blac Chyna.

Nu ber Rob Kardashian fästmön om ursäkt för det utdragna bråk om deras dotter som eskalerat i sociala medier sedan helgen.

”Jag var på en dålig plats, känslomässigt”, skriver han på Instagram.

Nu ber Rob Kardashian sin fästmö Blac Chyna om ursäkt för det storbråk som eskalerat i sociala medier sedan i lördags.

Då anklagade han henne för att förvägra honom att träffa dottern Dream i och med att hon lämnade parets bostad i helgen. Hon menar att hon lämnat honom efter en längre tid av ”verbal misshandel”.

”Under den här helgen var jag på en dålig plats, känslomässigt och gjorde saker som generade mig och min familj. Jag ber om ursäkt och kommer söka hjälp för mina brister/problem. Var snälla och be för mig, och jag är ledsen @blackchyna. Du är en fantastisk mor åt vårt barn och jag älskar dig”, skriver han.

I helgens inlägg gick han till angrepp mot henne

– Jag är förtvivlad. För det är snart jul och jag vill vara med mitt barn, sa han i ett av flera klippen som publicerades då på Snapchat.

”Trodde aldrig att en kvinna skulle försöka ta min lycka när allt jag velat är att göra henne lycklig”, skrev han sedan.

Efter flera utspel svarade Chyna i ett långt Instagraminlägg som sedan raderades.

”Jag är färdig med det här. Hela året har jag tillbringat med att hjälpa Rob. Det är så sorgligt och patetiskt hur han kunde sjunka så här lågt – enbart för att mörka sina egna problem”, skrev hon enligt Entertainment Weekly.