PH–Emma om relationen med Smail: ”Jag är inte singel”

Publicerad:
Uppdaterad:

I ”Paradise hotel” uppstod det tidigt känslor mellan Smail Alihodzic och Emma Hellström.

Och tre månader senare träffas paret fortfarande.

– Jag skulle vilja säga att jag inte är singel, säger Emma till Nöjesbladet.

1 av 3 | Foto: Foto: JERKER IVARSSON
På pressträffen inför Paradise hotel-premiären kysstes paret öppet.

I ”Paradise hotel” har det uppstått starka känslor mellan Smail Alihodzic och Emma Hellström. Sedan inspelningen avslutats har de fortsatt att träffas, men ännu är de inte redo att sätta en stämpel på förhållandet.

– Jag skulle vilja säga att jag inte är singel, men jag är inte heller riktigt i ett förhållande, säger Emma till Nöjesbladet.

Smail är också vag men hoppfull.

– Vi tycker ju om varandra väldigt mycket, ingen av oss har ju någonsin haft ett förhållande, så det är ett stort steg för oss. Vi får se.

”Vet inte hur programmet påverkar”

Emma förklarar att en av anledningarna till deras försiktighet är att de inte vet vad de kommer få veta om varandra från tv-rutan.

– Där inne är det en sak och här ute är det en helt annan. Jag vet ju inte om det händer något som han inte har berättat för mig, och han vet inte om det finns något som jag gör som han kommer reagera på. Mycket händer i programmet, så man vet inte hur det kommer påverka, förklarar Emma.

Vad gäller ett framtida förhållande håller de dock dörren öppen.

– Jag tycker om honom jättemycket, han är världens finaste människa och världens snällaste, men vi vill ta det lite som det kommer, säger Emma.

– Man dras bara till en person ibland, utan en speciell anledning, och så gillar jag hennes personlighet. Det är en mystik kring henne. Jag tyckte det var spännande, säger Smail.

”Paradise hotel” sänds i kväll på TV3, klockan 22:00.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM