Jocke och Jonna: ”Vi tänker fortsätta kämpa”

NÖJE

Joakim och Jonna Lundell har gjort slut.

Men de tänker fortsätta vara gifta.

– Vi kommer kämpa för att få det att fungera, säger Joakim Lundell i ett Youtubeklipp.

Foto: MAGNUS SANDBERG
Jockiboi och Jonna har gjort slut – efter ett år som gifta.

Youtube-profilerna Joakim och Jonna Lundell gifte sig under uppmärksammade former för ett år sedan.

Men året som gifta har varit tufft, och sent på söndagskvällen meddelade paret i sociala medier att de ”har gjort slut”.

Men helt över är det inte.

På deras gemensamma Youtubekanal har de lagt upp en video där de förklarar vad som ligger till grund för beslutet.

De säger att de numera, på grund av jobbet, inte har någon tid bara för varandra. Och när de har det blir de störda av fans och följare. De ber om att få bli lämnade i fred när de gör privata saker som att gå på bio eller äta på restaurang.

– Vi behöver det här. Jag behöver lära känna människan jag lever med. Jag vill inte att det ska gå två år och så kommer jag på att jag inte känner henne, säger Joakim Lundell.

”Måler upp oss som är förebilder”

Paret säger även att det är svårt att leva upp till de förväntningar som folk sätter på dem.

– Ni lägger så otroligt mycket ansvar på oss, så det är helt sjukt. Vi ska tänka på vad vi äter, var vi kastar våra sopar, hur vi kör vår bil, att vi alltid har säkerhetsbälte på oss, förklarar Joakim Lundell.

– Ni målar upp oss som förebilder, att vi är så starka. Vi är helt normala personer, vi är som vem som helst. Det är bara det att det kanske är fler folk som vet att vi existerar, säger Jonna Lundell.

Planer på att adoptera

Nyligen avslöjade paret, som inte kan få barn, att de tänker adoptera. Den ofrivilliga barnlösheten har också tärt på förhållandet.

– Vi får inte sörja något ihop. Ni som inte varit med om det här, förstår verkligen inte. Ni förstår inte hur mycket det tar på psyket. Det är också en del till varför vi inte kan vara med varandra. Det tär så mycket, säger Jonna Lundell.

Fast paret säger att de har gjort slut har de inga planer på att ge upp äktenskapet. De tänker fortsätta kämpa, och ber sina följare att de ska få tid till att göra det.

– Tror ni jag ger upp den här tjejen, kolla på henne, Då är man bra dum, säger Joakim Lundell.