Casper Janebrink om skilsmässan: ”Barnen hamnar alltid lite i kläm”

Ligger lågt på dejtingfronten

Casper Janebrink.
Casper Janebrink.

Det har gått två månader sedan Casper Janebrink meddelade att han och hustrun skulle gå skilda vägar.

I en intervju med Aftonbladet berättar nu dansbandsstjärnan om den stora sorgen. 

– Det är en tuff period som man försöker ta sig igenom.

Det var på Alla hjärtans dag i år som Arvingarnas sångare Casper Janebrink meddelade på Instagram att han och hustrun Helena separerar efter 23 år tillsammans.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans. Därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”

I helgen som gick var det stor minnesgala i Växjö för dansbandet Thorleifs frontman Thorleif Torstensson som gick bort i covid-19 2021. Arvingarna framförde ”Sweet kissin’ in the moonlight” som Thorleif tävlade med i Melodifestivalen 2009.

Casper Janebrink och Helena Janebrink 2019.
Casper Janebrink och Helena Janebrink 2019.

Janebrink: Vill pussa mina barn

På frågan vem han vill pussa i påsk så var svaret givet.

– Jag vill pussa mina barn. Jag har ju gått igenom en skilsmässa här nu och det är aldrig roligt att skiljas. Och barnen hamnar alltid lite i kläm så klart vill jag skicka all kärlek till mina barn Alice och Felix.

Hur mår du nu?

–  Jag mår bra, men sedan är det upp och ned med känslorna. Så är det i en sådan här situation när man går skilda vägar. Allting är inte klart än och vi har inte flyttat isär ännu. Det är en tuff period som man försöker ta sig igenom, men jag tror att i slutändan, både för Helena, mig och barnen, så kommer det här bli väldigt bra. Det är förhoppningen i alla fall. 

Casper Janebrink.
Casper Janebrink.

Ligger lågt på dejtingfronten

Dejtar du något?

– Nej, haha. Dit har jag inte riktigt kommit ännu. Jag ligger lågt på den fronten.

Casper Janebrink förklarar att paret är goda vänner, men på ett annat sätt än tidigare.

– Jo, det är vi. Det finns naturligtvis alltid saker man kan diskutera. Det finns alltid en anledning till att man separerar, men vi försöker hålla sams och framförallt för barnens skull och även för framtiden. Även om man går skilda väger så kommer vi att mötas och träffas på olika sätt, då tycker jag det är skönt om man kan ha en bra dialog med varandra i framtiden också.

Paret träffades sommaren 1998 på en restaurang i Göteborg och gifte sig fyra år senare. Vigseln ägde rum i Partille kyrka i augusti 2002.

Publisert:

LÄS VIDARE