Antonija Mandir

Därför tog det slut mellan Antonija Mandir och Oliver Hunt

”Kom som en chock”

Av: 

Stina Dahlgren

NÖJE

Internet har exploderat av rykten de senaste veckorna.

Nu berättar influencern Antonija Mandir sanningen om varför det tog slut med Oliver Hunt.

– Vi provade allt vi bara kunde och till slut kom jag till en punkt där jag kände att ”det här fungerar inte”, säger hon i en video på Youtube.

För några veckor sedan bekräftade influencerparet Antonija Mandir, 26, och Oliver Hunt, 27, att deras relation var över.

Direkt började flera rykten spridas på sociala medier om varför de gått skilda vägar. Nu väljer Antonija Mandir att själv berätta sanningen om uppbrottet.

– Det var chockerande för många. Vi var väldigt kära, det var väldigt fint, det var vackert, det var romantiskt, det var kul. Men självklart har alla förhållanden svackor. Vi hade det inte jättebra hela tiden, säger hon i en video på Youtube.

Antonija Mandir och Oliver Hunt när de medverkade i realityserien ”Svenska powerkvinnor”.

Dejtade i ett år

Hon och Oliver Hunt började träffas bara några veckor efter att relationen mellan henne och Jack Stengel-Dahl, 26, tog slut.

– Det som hände var att vi gick in i ett förhållande alldeles för snabbt. Det visste jag då också, det visste han med. Det var därför vi dejtade i ett helt jävla år innan jag ens kunde säga att vi var tillsammans, säger Antonija Mandir.

De fick också flytta ihop väldigt snabbt. Antonijas pappa behövde någonstans att bo, så när han flyttade in i Olivers lägenhet, flyttade han in till Antonija.

– Jag kan nog säga att det förstörde ganska mycket för oss, att vi var så mycket med varandra hela tiden varje dag. Jag fick aldrig vara med mina tjejkompisar själv, han var inte med sina killkompisar, vi var alltid med varandra.

Dessutom började paret jobba ihop, något som Antonija ångrar i efterhand.

Nu berättar influencern Antonija Mandir om varför det tog slut med Oliver Hunt.

Olika framtidsplaner

När hon och Oliver pratade om problemen så kom de också fram till att deras framtidsplaner såg helt olika ut.

– Jag ville ut och resa, jag visste att jag ville testa att bo utomlands, det ska man matcha ihop med varandra. Oliver har också en fantastisk dotter som vi också behövde tänka på och ta hänsyn till såklart. Jag tror inte att våra framtidsplaner var så himla klara tillsammans som vi trodde, säger Antonija Mandir.

I flera månader kämpade de för att få relationen att bli bättre, men det hjälpte inte.

– Vi provade allt vi bara kunde och till slut kom jag till en punkt där jag kände att ”det här fungerar inte”. Vi är inte de vi var innan.

– Jag valde att lämna och jag tror att det kom som en chock för Oliver, såklart, säger hon.

Bilderna på Antonija Mandir och Philip Wong

Hon förklarar att hon då redan hunnit bearbeta tanken på att de skulle göra slut. Följarna har kritiserar henne för att hon så snabbt inpå uppbrottet börjat träffa andra killar. På sociala medier har bland annat bilder på Antonija Mandir och Philip Wong, Alice Stenlöfs ex, spridits.

Nu ryter Antonija Mandir ifrån.

– Jag måste få sitta på en uteservering och få ta en bärs med en kille och fira andra personer, men det var ingen som fotade det. De fotade bara oss två.

Hon säger också att följarna inte har någon rätt att kritisera henne för att hon ”gått vidare så snabbt”.

– Det är inte så att jag är för tidigt eller att det är för tidigt, det är bara ni som är väldigt sena. Ni har inte fått den här informationen. Ni vet ju inte hur det har varit. Ni har bara gått på det som folk har skvallrat och pratat om.

Nu ber hon följarna att inte tro på alla rykten som cirkulerar, och att de måste acceptera att hon nu gått vidare.

– Jag kommer träffa människor, jag kommer prata med killar, självklart som vilken ungdom som helst, säger Antonija Mandir.

Aftonbladet har sökt Oliver Hunt som ska återkomma med en kommentar.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

True love – så gick det sen: ”Han kostade mig en halv miljon”

Tramsfrans: Antonija Mandir sätter ner foten efter gravidfrågor

ÄMNEN I ARTIKELN

Antonija Mandir

Influencers

Youtube