En madonna till mamma?

Publicerad:
Uppdaterad:

Madonna och Ritchie kollas av myndigheterna

Hur står det egentligen till i Madonnas och Guy Ritchies gemensamma hem?

Det ska Malawiska myndigheter ta reda på för att se om det är ett passande hem för lille David Banda.

Är Madonna en tillräckligt bra mamma?
Foto: ap
Är Madonna en tillräckligt bra mamma?

Madonna som är känd för att kunna vara ett riktigt surkart måste nog träna upp smilbanden en aning. För när malawiska myndigheter kommer på besök till London för att se om allt står rätt till i familjen Ciccone/Rtichie, vill de se en lycklig och kärleksfull familj, skriver The Sun.

Det hela är ett led i att Madonna och Guy Ritchie ska godkännas som föräldrar åt den 2-årige malawiske pojken David Banda.

Malawi konservativt

Enligt källor ska de paret gått som på nålar inför besöket som ska ske om ungefär två veckor. Malawi är nämligen ett väldigt konservativt land med mycket sträng syn på moral och familjelivet.

Möjligen kommer myndigheterna bli chockade när de får reda på Madonnas bakgrund med både sexböcker och nakenbilder i bagaget.

Guy Ritchies CV som består av bland annat stenhårda gangsterfilmen "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", lär väl inte heller imponera på de strikta myndighetspersonerna.

Bäst då kanske för Madonna att framhålla sin senare verk som bland annat innefattar barnböcker och signaturlåten till Live Earth.

Jesper Björnstedt Qvarsell (jesper.bjornstedt@aftonbladet.se)

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN