Dansade i hemlighet

NÖJE

Malou tog lektioner hos Treutigers tävlingspartner

När Malou von Sivers dansar rumba i kväll är det inte första gången.

I höstas gick hon nämligen en kurs i latinsk dans.

Hos Harald Treutigers danspartner.

Foto: smygtränade Malou von Sivers dansade i går med sin partner Björn Törnblom. Nu avslöjas det att tv-profilen gått kurs i latinsk dans under hösten.

Malou von Sivers, 53, har tidigare berättat om hur hennes medverkan i Let’s dance har gjort henne mer sensuell och fått henne att bejaka sin kvinnlighet. Men det är inte första gången hon ger sig i kast med de sensuella latinska danserna.

Svävande svar

I höstas gick hon en kurs hos Harald Treutigers danspartner Maria Karlsson, som har en egen dansskola i Ålsten utanför Stockholm.

– Det stämmer. Hon gick en grundkurs i latinsk dans på åtta gånger, säger Maria.

Något som Malou har hållit hemligt, men svarar lite svävande på när Aftonbladet konfronterar henne med uppgifterna.

– Alltså, jag var med några gånger i höstas. Vi var ett gäng som ringde henne och frågade om vi kunde dansa, min man bland annat. Men det var innan Let’s dance blev aktuellt, så jag har inte gått och tjuvtränat.

Latinska danser

Känner du att du har fått något försprång?

– Nej. Jag trodde det, men jag fick börja om från början. Men det är klart att jag visste att jag gillade latinska danser.

Enligt reglerna får deltagarna inte ha tävlat i tiodans, men danskurs är inget fusk.

”Ingen skillnad”

– Det är alltid olika hur mycket erfarenhet de har av dans generellt. Jag tror att varken tittarna eller vi tycker att det gör någon skillnad för tävlingen, säger Karin Stjärne, programmets producent.

Tidigare artiklar:

Therese Hansson